Lea Mijatović novu prelijepu baladu posvetila budućem suprugu!
6. lipnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Lea Mijatović novu prelijepu baladu posvetila budućem suprugu!

Lea Mijatović spot za emotivnu baladu “Sanjam te” snimala je na Velebitu i u kanjonu rijeke Zrmanje.

Nakon uspješnog singla “Između oprosta i kajanja” s kojim je nastupila na Zagrebačkom festivalu, Lea Mijatović objavila je četvrti singl “Sanjam te” autorskog dvojca Igora Ivanovića i Marka Vojvodića. S producentsko – autorskim timom deciBel studija Lea uspješno surađuje otkako je prije dvije godine krenula u solo karijeru. Dečki su također zaslužni i za bajkoviti spot, koji se snimao na Tulovim gredama na Velebitu i u kanjonu rijeke Zrmanje.

– Bila je to prava avantura jer je puhala bura u podnožju Velebita, a na Tulove grede penjali smo se šljunčanim putem iz 19. stoljeća. Strepila sam od zmija no srećom nisam ih vidjela. Nadam se da će se pjesma i spot svidjeti mom budućem surugu Andreju jer ovu sam pjesmu posvetila njemu – kaže atraktivna Splićanka.

Pjevačica i Andrej Šepčić uskoro će se vjenčati u Zagrebu, a ova pjesma svadbeni je dar zaručniku s kojim je u dugogodišnjoj vezi.

Za Leu mnogi kažu da ima jedan od najljepših vokala na hrvatskoj glazbenoj sceni, njezine pjesme osvojile su radijski eter, a nakon vjenčanja i ljetnog odmora vraća se u studio jer planira objaviti prvi samostalni album.