Nikola Marjanović i Skansi zajedno do njihovog malog raja!
6. lipnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Nikola Marjanović i Skansi zajedno do njihovog malog raja!

Nakon velikih radijskih uspješnica „Gloria“ i „Nevidljivo“ kojima je Nikola Marjanović obilježio radijski eter, stiže nam i njegova nova pjesma „Naš mali raj“.

Kako i sam Nikola kaže, već bi se moglo reći da su tradicionalnom recepturom on i Skansi došli do ovog singla.

“Skansi biva turbo kreativan, napisao je i snimio pjesmu u jednom danu. Nazvao me i rekao ‘dođi do mene, ovo moraš otpjevati’ … – i kao i obično, do kraja dana imali smo hit.” – rekao je Nikola Marjanović prilikom predstavljanja pjesme. Za „Naš mali raj“ je snimljen i video spot u režiji Krešimira Čižmeka.

Mlada djevojka koja glumi u spotu je Sara Matec, karizmatična dvadesetogodišnja Riječanka koja opija svojom jednostavnošću i minimalizmom.

“Na snimanju je bilo stvarno super. Prije svega ležerno. S Nikolom je gušt raditi jer je pravi profesionalac i nije mu problem nešto napraviti ako će to podići kvalitetu finalnog produkta. Saru smo snimali odvojeno i samo dobre riječi mogu o njoj reći. Jedna iznimno draga i pristupačna osoba. S onim super stavom: “Sara, bi li mogla…” -“Može!” i osmijehom na kraju. Odigrala je sve što smo joj rekli; slatko, šašavo, sexy, mazno… U spotu smo prije svega gledali dinamiku, a to je ono što je Nikoli bilo najbitnije. Stoga je glavna nit vodilja bila napraviti video koji zaista diše s pjesmom, a da je pritom moderno. Sve ostalo je nekako došlo spontano.” – izjavio je redatelj spota Krešimir Čižmek

Nikola marljivo radi na novim pjesmama koje će uskoro zaokružiti u jednu cjelinu te izdati svoj novi studijski album.