Atraktivna Izabela Martinović se vratila na scenu! Poslušajte novu pjesmu “Opusti se”
11. lipnja 2018.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Atraktivna Izabela Martinović se vratila na scenu! Poslušajte novu pjesmu “Opusti se”

Nakon višegodišnjeg izbivanja sa hrvatske glazbene scene, atraktivna Izabela Martinović vraća se u velikom stilu s novim singlom’Opusti se’.

Višestruka pobjednica Splitskog festivala, ove godine, predstaviti će se na Prokurativama s vrlo živom i poletnom ljubavnom pjesmom naslovljenom ‘Opusti se“. Izabela je s tom skladbom ostala bliska svom dosadašnjem glazbenom izričaju, ali je započela suradnju s novim autorskim timom u kombinaciji Split – Rijeka – Zagreb. Glazbu potpisuje Marko Tomasović, tekst Lara Hajdarpašić dok se za aranžman i produkciju pobrinuo Aleksandar Valenčić.  Ova autorska kombinacija i Izabela sa svojim specifičnim, vrhunskim vokalom pokazuje se kao dobitna te zajednički donose odličan singl  ‘Opusti se’

Ova glazbena diva snažno je obilježila desetke godina hrvatske glazbe, a ovo je samo kratki pregled umjetničkog djelovanja Izabele Martinović: od 1994-2000. pjevala je u grupi Stijene, objavila je dva albuma; ‘Obećanje’ (1998.) i ‘Okreni se’ (2000.), višestruka je pobjednica Splitskog festivala pa je tako 1996. pobjedila i osvojila Grand Prix s pjesmom “Znaj, volim te” koja je i danas itekako zastupljena u radijskom eteru dok je  1999. osvojila 1. nagradu stručnog žirija s pjesmom “Ćaća moj”, a 2000. okitila se 1. nagradom publike u prvoj izlučnoj večeri Splitskog festivala s pjesmom “Dođi nam dođi”, a zatim je nastupila višegodišnja pauza.

Izabela nastavlja svoje glazbeno putovanje i s puno žara bacila se u realizaciju novog odličnog singla ‘Opusti se’ koji će predstaviti na ovogodišnjem festivalu Split 2018 jer Izabela i Splitski festival vole se javno!.

Za odličnu pjesmu snimljen je i odličan prateći video spot ćiju režiju i produkciju potpisuje Boštjan Vučak, Studio BORA.

Foto: Boštjan Vučak