Rezerve, Tús Nua, Mary May, Dogs in Kavala i još 6 izvođača zaključuju line up Hoomstocka
11. lipnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Rezerve, Tús Nua, Mary May, Dogs in Kavala i još 6 izvođača zaključuju line up Hoomstocka

Hoomstock festivala u Humu na Sutli opasno se približio najboljih hrvatskim festivalima koji promoviraju domaću/regionalnu glazbenu scenu, te svako malo pojačavaju line up s novim imenima.

Do sada potvrđena imena koja dolaze u Hum na Stuli su Darko Rundek i ekipa, Urban & 4, Debeli Precjednik, Ogenj, Stray Dogg, Koala Voice, Antenat, NLV i J. R. August, a sada su organizatori dodali još 10 imena. To su Rezerve, Dogs in Kavala, Tús Nua, Bruto Geto, Mary May, The Guru Guru, MRFY, Pat Tern i Home Conflict.

Hoomstock festival je ovim line up-om dokazao kako ima različit program od drugih srodnih festivala i kako daje priliku imenima koja su u fazi usijanja ili će tek zasjati. Tús Nua prema kritičarima imaju jedan od najboljih albuma 2017. godine, Mary May je novo kantautorsko ime koje je imalo debi, složili su se neki kritičari, kakav niti jedna kantautorica nije imala u ovom mileniju, dok Rezerve s albumom “Ravno u zamku” već ulaze u konkurenciju za jedan od najboljih rock albuma godine. Šaroliko, jedinstveno te kvalitetno i super zabavno.

Za 13. Hoomstock festival koji će biti održan 24. i 25. kolovoza u prodaji su ulaznice za 90 kuna. 19 izvođača možete pogledati i poslušati za samo 90 kuna. Skoro pa džabe! Ulaznice možete kupiti u sustavu Entrio.hr.