GoatHell Metal Fest u sljedećeg tjedna u Puli!
12. lipnja 2018.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

GoatHell Metal Fest u sljedećeg tjedna u Puli!

Prvi dan ljeta, sunce i more, predivan pogled i mogućnost razgledavanja povijesnih znamenitosti, izložbe i performansi, dobra zabava i povrh svega, odlični bendovi. Sve to možete doživjeti na GoatHell Metal Festu, koji će se održati u Puli od 21. do 24. lipnja 2018. godine.

Festival je smješten uz samo more, na sjevernoj strani pulskog zaljeva, nekad najveće ratne luke Austro-ugarske mornarice. S tog mjesta imate predivan pogled na pulsku Arenu, gradski Kaštel i Svjetleće divove pulskog brodogradilišta Uljanik. I dok u beach baru budete ispijali svoje piće, ako se dobro koncentrirate, moći ćete čuti brodska zvona i osjetiti dašak slavne prošlosti Pule i pulske luke.

Stoga ste svi dobrodošli da dođete i uživate u četiri dana dobre glazbe i još boljih bendova, sunca, mora i odlične zabave na GoatHell Metal Festu, koji će se održati u Puli od 21. do 24. lipnja 2018. godine.

Festivalsku ulaznicu po cijeni od 250 kn možete kupiti online preko službene stranice festivala www.goathell.eu, Entrio sistema www.entrio.hr ili na Entrio prodajnim mjestima. Od 1.6. festivalske ulaznice stajat će 280 kn. Dnevne ulaznice bit će moguće kupiti isključivo na ulazu festivala po cijeni od 150 kn.