Smooth Jazz iz Zadra! Ante Valčić i video za singl “Lonely Summer”
14. lipnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Smooth Jazz iz Zadra! Ante Valčić i video za singl “Lonely Summer”

Video spot “Lonely Summer” perspektivnog zadarskog jazz saksofoniste donosi nam svu raskoš ljetnih zalazaka sunca.

Ljeto u Zadru bit će sve samo ne usamljeno za perspektivnog saksofonistu Antu Valčića koji je nakon godina šarmiranja rodnog grada jazz obradama najvećih svjetskih hitova zakoračio u avanturu skladanja autorskog materijala. Nakon što se javnosti sredinom travnja predstavio singlom “Lonely Summer”, koji je objavio pod etiketom NOTA BENE iz Zagreba i koji se već zavrtio širom svijeta putem digitalnih servisa, prateći video spot donosi svu raskoš ljetnih sutona u zagrljaju mora kojima se u prošlosti nisu oteli ni glasoviti svjetski putnici i putopisci.

Režiju spota potpisuje Zadranin Budimir Jakša (Bifora Production), a snimljen je na predivnim lokacijama u okolici Zadra (Ljubač). Autor glazbe je Ante Valčić, klavijature je odsvirao Saša Miočić, a mastering za pjesmu “Lonely Summer” potpisuje Mladen Malek.

Ovim singlom Ante nas uvodi u svoj svijet smooth jazza kojem je vrata hrvatskog etera, svojim albumima, širom otvorio naš svjetski poznati saksofonist Igor Geržina. S ovim svestranim glazbenikom Ante Valčić sprema uskoro i suradnju na zajedničkom singlu koji će biti stepenica bliže objavi dugosvirajućeg izdanja koje s nestrpljenjem iščekujemo krajem godine.