Ulaznice za INmusic #13 u prodaji samo do 19. lipnja ili do isteka zaliha!
15. lipnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Ulaznice za INmusic #13 u prodaji samo do 19. lipnja ili do isteka zaliha!

Zbog iznimno velikog interesa za trinaesto izdanje INmusic festivala, ulaznice će biti u prodaji zaključno do ponoći 19. lipnja ili do isteka zaliha!

Do spektakularnog INmusic festivala #13 ostalo je još samo deset dana, a ulaznica gotovo više i nema! Ulaznice za ovogodišnji INmusic u prodaji su samo još do 19. lipnja u ponoć ili do isteka zaliha. Odličan glazbeni program, sjajna atmosfera, predivna lokacija, proširena gastro i pivska ponuda samo su neki od razloga za sve veći interes za naš najveći open air festival.

Organizatori INmusica se svake godine trude poboljšati kvalitetu festivala kojeg hvale strani i domaći mediji, a u prilog tome ide i spektakularan glazbeni program najavljen za najnovije izdanje INmusica. Za točno 10 dana na pozornicama INmusic festivala publika će imati priliku poslušati neka od najpopularnijih glazbenih imena suvremene scene poput Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Interpol, Alice in Chains, David Byrne, St. Vincent, Portugal. The Man, The Kills i brojnih drugih.

Beskompromisni i uvijek jedinstveni, Queens Of The Stone Age na glavnoj pozornici INmusica svirat će u ponedjeljak 25. lipnja. U Zagrebu su posljednji put bili prije četiri godine također u organizaciji INmusica kao uvod u deveto izdanje omiljenog festivala, a na jarunsku pozornicu stižu prvi put. Na aktualnoj turneji promoviraju sedmi studijski album “Villains” objavljen prošle godine, a publici na INmusicu će predstaviti presjek svoje bogate karijere. Nikada jači i iščekivaniji Nick Cave & The Bad Seeds vraćaju se na glavnu pozornicu INmusic festivala nakon deset godina od zadnjeg nastupa u Hrvatskoj, 2008. godine na trećem izdanju INmusic festivala. Jedan od najutjecajnijih i najinventivnijih rock sastava našeg doba na pozornicu INmusica u utorak 26. lipnja donosi glazbeni opus zavidne umjetničke vrijednosti. Nick Cave & The Bad Seeds na aktualnoj turneji donose presjek najvećih hitova uz brojna iznenađenje i pjesme koje publika nije imala prilike čuti uživo dugi niz godina.

Predvodnici indie rock revolucije, grupa Interpol, premijerno stiže pred hrvatsku publiku upravo na INmusicu, a na pozornici našeg najvećeg open air festivala nastupit će u srijedu, 27. lipnja. Interes publike za njihov koncert i više je nego očekivan obzirom na činjenicu da se radi o jednom od rijetkih festivalskih nastupa ovih indie miljenika ove godine. Osim već spomenutih izvođača, bitno je naglasiti i koncert Davida Byrnea, koji će na glavnu pozornicu INmusica donijeti najnoviji glazbeno-scenski nastup kakvog se rijetko ima prilike vidjeti. Kreativna snaga Talking Headsa na INmusic #13 u ponedjeljak 25. lipnja donosi fenomenalnu scensku postavu i vrhunsku glazbu.

Jedan od najvećih i najutjecajnijih američkih rock sastava, Alice In Chains, vraća se na Jarun nakon osam godina te na pozornicu INmusica donose moćni i žestoki prepoznatljivi zvuk grungea. Alice In Chains su na pozornici uvijek spektakularni, a publika će za nekoliko dana moći poslušati i pjesme s njihovog najnovijeg albuma kojeg će objaviti ovoga ljeta. Annie Clark, poznatija u umjetničkom svijetu kao St. Vincent, u Zagreb donosi svoj beskompromisni zvuk, dok njezini nastupi redovito nadilaze očekivanja publike i kritike. Energična St. Vincent jedno je i od onih imena koje kritika svrstava u top liste najboljih koncertnih nastupa ove sezone.

Osim headlinera INmusica #13, Portugal. The Man, The Kills, Bombino, Frank Carter & The Rattlesnakes samo su neki od bendova u čijim će nastupima publika imati prilike uživati tijekom tri dana održavanja festivala.

INmusic festival #13 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji zagrebačkih jarunskih otoka od 25. do 27. lipnja 2018. godine, uz podršku OTP banke Hrvatska koja omogućuje beskontaktno plaćanje na festivalu. Fizičke ulaznice za INmusic festival #13 po cijeni od 499 kuna moguće je uplatiti u preko stotinu poslovnica OTP banke diljem Hrvatske i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb). Trodnevne ulaznice za INmusic festival #13 dostupne su i putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od 499 kuna (+troškovi transakcije), kao i dnevne ulaznice za INmusic festival #13 te sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kuna (+troškovi transakcije).