Body Count ovog tjedna u Hrvatskoj – na koncertu se predstavlja Fondacija Pokret Levijatan
18. lipnja 2018.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Body Count ovog tjedna u Hrvatskoj – na koncertu se predstavlja Fondacija Pokret Levijatan

U utorak, 19. lipnja u zagrebačkom Boćarskom domu na koncertu grupe Body Count Fondacija Pokret Levijatan po prvi put će kod nas predstaviti svoj rad i djelovanje koje će se uskoro proširiti i na Hrvatsku.

Na svojem edukativnom pultu Levijatan će se predstaviti i publiku pobliže upoznati sa svojim djelovanjem i misijom. Na samom štandu bit će moguće i dati donaciju te time podržati rad ove fondacije. Ovo će biti prvi edukativni pult nakon najave dolaska Pokreta u Hrvatsku i izvrsna prilika da se šira javnost upozna sa djelovanjem ove velike humanitarne organizacije. Fondacija Pokret Levijatan je spontano formirana 2015. godine i od tada sve svoje želje i ambicije ulaže u zaštitu životno ugroženih, ozljeđenih i zlostavljanih životinja koje preuzima pod svoje okrilje i pruža im najbolju moguću pomoć i zaštitu. Primarni ciljevi Fondacije Pokret Levijatan su zaštita i zaustavljanje nasilja nad životinjama, pružanje adekvatne zdravstvene pomoći i  otvorenje regionalnih prihvatilišta u kojima će životinje imati najbolje uvjete za rehabilitaciju i priliku za novi i bolji život.

Za sve ostale informacije o uspješnim misijama te radu i mogućnosti doniranja za Pokret Levijatan možete saznati na web stranici Fondacije Pokret Levijatan te na Facebooku i Instagramu.

Dugoočekivana europska turneja grupe Body Count započela je 1. lipnja i već u prvih nekoliko nastupa oduševila desetke tisuća fanova diljem kontinenta. Prve set liste otkrivaju da su na ovim nastupima odlučili svirati najviše pjesama s kultnog prvog albuma.

Za zagrebački koncert je u prodaji još nešto sitno ulaznica po cijeni od 170 kn, a ukoliko ih ostane na dan koncerta će se prodavati po 190 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.