Kompletiran line up Bedem Festa u Nikšiću i produžena prodaja promo ulaznica
2. srpnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Kompletiran line up Bedem Festa u Nikšiću i produžena prodaja promo ulaznica

Lokalne snage pojačavaju i zatvaraju ovogodišnji line up Bedem Festa u Nikšiću u Crnoj Gori. 

Deset godina postojanja Off Duty benda iz Nikšića, koji će na ovogodišnjem izdanju Bedem festa premijerno prikazati spot s tek objavljenog albuma „Putokaz“ za istoimenu pjesmu, kao i rezidencijalni DJ Iron (Filip Ravić), kao mlada snaga koja predstavlja pravo osvježenje u vodama elektronske i eksperimentalne glazbe, dovoljni su razlozi da upravo ova dva imena i zatvore ovogodišnju listu izvođača.

U skladu sa sloganom devetog Bedem festa „Tvoj grad“, izbor lokalnih izvođača predstavlja njihovu opredijeljenost da se bore, afirmiraju i promoviraju lokalna glazbena imena. “Ovo je čin poštovanja lokalne scene i svega onoga što ona predstavlja u okvirima prepoznatljivosti crnogorske scene”, ističu iz organizacije.

Također, uprkos rekordnom interesiranju, odlučili su produžiti rok za prodaju promotivnog paketa trodnevnih ulaznica po cijeni od 20 eura sve do 13. srpnja. Nakon toga, trodnevni paket iznosit će 25 eura, dok će se pojedinačne karte moći kupiti po cijeni od 10 eura. Prodajna mjesta potražite OVDJE, a online prodaja se obavlja OVDJE.

Iz organizacije najavljuju da zbog ogromnog interesiranja pratitelja detaljni „timetabe“ mogu očekivati u narednih nekoliko dana. “Time smo željeli ispoštovati naše posjetitelje, našu vjernu publiku koja raste iz dana u dan, kako bi još uvijek iskoristili mogućnost ušteda”, ponosni su organizatori.