Mnogi Drugi s “Bojama” neslužbeno zatvaraju priču oko prvog albuma
13. srpnja 2018.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Mnogi Drugi s “Bojama” neslužbeno zatvaraju priču oko prvog albuma

Zagrebački alternativni rock bend, Mnogi Drugi, objavili su spot za pjesmu „Boje“ s kojim zatvaraju priču prvog albuma.

Svoj prvi album objavili su krajem prošle godine, a predstavili su ga singlovima „Maske“, „Čudan svijet“, „Slonovi“, „Voda“ i „Duboka“. Album je primio pozitivne kritike, kako u Hrvatskoj, tako i u regiji. Iako je od izlaska albuma prošlo više od pola godine, Mnogi Drugi odlučili su snimiti video spot za pjesmu Boje koja se i nalazi na prvom albumu. Ovo je doista neortodoksno, no za Mnoge Druge sasvim normalno: „Odlučili smo se snimiti spot za Boje i prezentirati ga kao singl jer pjesma nosi snažnu poruku koju je vrijedilo vizualno prikazati. Također, na neki način ovim spotom zatvaramo prekrasno razdoblje prvog albuma i okrećemo novu stranicu snimanjem novih pjesama na jesen“, kazali su dečki iz benda.

„Volimo se baviti ozbiljnim temama na neozbiljan način, a to je vidljivo i u ovom spotu, Umjesto da filozofiramo o opresiji društva na pojedinca ili o emocionalnom daltonizmu, puštamo da spot govori za nas i da ga svatko shvati kako želi“, rekao nam je Martin Mandir, pjevač benda i redatelj spota.

Režiju, uz Martina, potpisuje i Toni Mijač, koji stoji iza 60-ak spotova. Montažu su odradili Toni i nezaobilazna Anita Nadj, dok je rekvizitu posložio, izradio i postavio Ante Jelinčić, gitarist Mnogih Drugih.