Tuzlanac Adis Selimović u prvom solo singlu ostvario suradnju s producentom Robina Schulza
14. srpnja 2018.
Music Box (10952 Članci)
Podijeli

Tuzlanac Adis Selimović u prvom solo singlu ostvario suradnju s producentom Robina Schulza

Adis Selimović, frontmen tuzlanskog elektro pop benda Univerzitet Angele Merkel, predstavlja prvi samostalni singl ‘Rocameca’.

Kompozicija je to inspirirana indijanskim plemenom, plesom Indijanaca, skromnošću, u osnovi ljudima, ‘Malim sobama, Velikim srcima’ (Small Rooms, Big Hearts).

“Ja uvijek mislim, da, naše sobe su male, a srca velika, zato moramo ostati skromni i ponizni, to je vrlina koju moramo čuvati kao narod, sačuvati razum, znati limite… Naša ekonomija, rijetko kojoj da može predstaviti problem na bojnom polju ekonomije, ali naš duh, naš čovjek, može mnogo. Nagrađivani pisci, filmaši, sportaši… budimo iskreni to nije naša ekonomija stvorila, kao ni politika. To je naš duh, duh ovog čovjeka. Gledajmo u budućnost. Ponesimo najbolje od sebe…” – Adijeva je poruka svima.

Adi je već ostvario mnoge uspješne suradnje, među kojima je i ona s vrhunskim američkim producentom Steveom Gottliebom (Underworld, Nine Inch Nails, Pitbull…), a ‘Rocameca’ ga je spojila s Michaelom Schwabeom, producentom Robina Schulza.

Foto: Mladen Hamović