Bajaga najavio spektakl u pulskoj Areni 11. kolovoza
23. srpnja 2018.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Bajaga najavio spektakl u pulskoj Areni 11. kolovoza

U godini u kojoj obilježavaju 35 godina postojanja, Bajaga & Instruktori po prvi put će nastupiti u pulskoj Areni gdje će izvesti svoje najveće hitove te one pjesme koje će to tek postati, a objavljene su na njihovom posljednjem studijskom albumu „U sali lom“ u izdanju Croatia Recordsa i PGP RTS-a.

Na danas održanoj press konferenciji uoči koncerta direktor Croatia Recordsa Želimir Babogredac, koji s Bajagom dijeli najljepše uspomene s početaka svojih karijera kad su surađivali u studijima i na koncertnim turnejama, naglasio je kako je izrazito ponosan na ovu suradnju kojom se ispisuju nove sjajne stranice u diskografiji jer je došlo vrijeme da najveći i najbolji međusobno surađuju. U prodaji će se uskoro naći i bogato opremljeno vinilno izdanje albuma „U sali lom”.

Album „U sali lom” od objavljivanja ne silazi s top liste najprodavanijih izdanja i nema sumnje kako će predivnim ambijentom pulske Arene odjekivati stihovi naslovne pjesme „U sali lom“, prekrasne balade „Bilo bi lako“ ili žestoke „Može da te ubije grom“.

Bajaga je tvorac najvećih rock hitova, a ovaj koncert nešto što se ne smije propustiti. „Tišina“, „Verujem, ne verujem“, „Zažmuri“, „Život je nekad siv, nekad žut“, „Plavi safir“ i ostali Bajagini hitovi nesumnjivo će izazvati erupciju oduševljenja na koncertu za koji već sada možemo reći da će se tražiti karta više.

Pulska Arena jedan je od najimpozantnijih spomenika antičkog graditeljstva te najljepših koncertnih prostora na svijetu što posebno imponira pa je tim povodom Bajaga izjavio kako pozitivna trema pred koncert postoji te da će repertoar pjesama biti poseban pošto se obilježava 35 godina benda.

Koncert u pulskoj Areni snimat će se u u produkciji CMC televizije te će biti objavljen kao Blu-ray u izdanju Croatia Recordsa što je još jedan sjajan poziv svim fanovima Bajage & Instruktora, a i onim željnima vrhunskog rock spektakla. Svi oni koji ne stignu do pulske Arene 11. kolovoza moći će u hitovima Bajage & Instruktora uživati na trećem izdanju festivala Slavonija Fest CMC200 u Slavonskom Brodu gdje će Bajaga & Instruktori nastupiti kao headliner drugog dana festivala, 25. kolovoza.

Ulaznice za koncert su u prodaji i mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima ili na internet stranici www.eventim.hr.