Još nekoliko dana ostalo do 8. RockLive Festivala u Koprivnici
23. srpnja 2018.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Još nekoliko dana ostalo do 8. RockLive Festivala u Koprivnici

Zagreb, Varaždin, Rijeka, Čakovec, Osijek, Vinkovci, Našice…samo su neki od gradova iz kojih se posjetitelji pripremaju za nadolazeći RockLive Festival!

Ostalo je još samo nekoliko dana do ovog odličnog festivala u srcu Podravine! RockLive #8, festival koji se smjestio na koprivničkom jezeru Šoderica u danima koji dolaze, od 26. do 28. srpnja, na tri festivalske pozornice ugostit će najjača imena domaće scene!

Više informacija o ovom festivalu na kojem nastupaju Krankšvester, Edo Maajka, Mašinko, Debeli Precjednik, Let 3, Pips, Chips & Videoclips, Gužva u 16ercu, Cold Snap i brojni drugi.

Osim odličnih bendova, za before/after party programe zaduženi su RockLive Radio i Minga Laptalo na Beach pozornici, dok će pozornicom u kampu u noćnim satima vladati elektronska glazba, a nastupaju Tothem u petak, te ZLee (TechTronic), MC Filla (Twisted, UK), DJ Tich (Twisted), KeleX (TechTronic/Enygma/Twisted) u subotu.

Preko dana, udruga Mamuze priprema zanimljive radionice u festivalskom kampu, pa će tako posjetitelji izrađivati svoje maske RockLive superheroja, zvečke od recikliranog materijala, te nakit od papira i kamenja.

Također, održat će se i radionica izrade video spota i to za bend Bednja, pod vodstvom Maide Srabović, filmske montažerke, Vedrana Štefana, vfx+animatora, te Janje Pilić, scenaristice i producentice. Za lakši put, HŽ putnički prijevoz osigurao je 40% popusta na povratne karte do Koprivnice, a iz centra Koprivnice do Šoderice vozit će autobusi.

U prodaji su ulaznice za ovogodišnji RockLive Festival i to po cijeni od 100kn za sva 3 dana održavanja. Također, na blagajni festivala svakog će se dana moći kupiti i dnevne ulaznice i to po cijeni od 70kn za četvtak, odnosno 80kn za petak i subotu. Ulaznice možete kupiti putem sustava Entrio, online na www.entrio.hr ili putem Entrio prodajnih mjesta.

Foto: Nikola Knežević