Brit Floyd, najbolji svjetski Pink Floyd tribute band, dolazi ove godine u Rijeku!
27. srpnja 2018.
Music Box (10956 Članci)
Podijeli

Brit Floyd, najbolji svjetski Pink Floyd tribute band, dolazi ove godine u Rijeku!

Najbolji svjetski Pink Floyd tribute band BRIT FLOYD, vraća se ove godine na svjetsku scenu s turnejom pod nazivom Eclipse World Tour 2018. Povod ove turneje je zaista poseban – 45. godišnjica legendarnog Pink Floydovog albuma “Dark Side of the Moon”.

Hrvatska publika će imati priliku vidjeti ovaj spektakl 21. studenog 2018. u Centru Zamet u Rijeci, gdje je očekuju hitovi s najprodavanijih albuma Pink Floyda – “Wish You Were Here”, “Animals”, “The Wall”, “The Division Bell” i naravno “Dark Side of the Moon” koji je okarakteriziran kao najbolji rock album svih vremena. Ovo ambiciozno psihodelično remek-djelo prodano u preko 45 milijuna primjeraka redefiniralo je samu srž rock glazbe, a Floyde vinulo među besmrtne muzičke legende.

Show koji nam donose Brit Floydi obiluje fantastičnim svjetlosnim efektima, laserima i propratnim efektima te velikim okruglim ekranom (aludirajući na posljednju turneju Pink Floyda “Division Bell” iz 1994.) u produkciji vrijednoj milijun dolara.

Ne propustite priliku osjetiti magiju legendi svjetske glazbe u režiji Brit Floyda, jer oni su više od tribute banda. Za LA Times je to “savršen rock spektakl”, dok Ticketmaster ide korak dalje i kaže kako je to “veličanstveno glazbeno remek-djelo”.

Brit Floyd Vam nudi nevjerovatan VIP Meet & Greet Soundcheck paket! Po dolasku u Centar Zamet u 17 sati na dan show-a, svaki VIP gost će dobiti posebnu Brit Floyd VIP Meet & Greet Soundcheck Experience akreditaciju s vrpcom te će imati ekskluzivnu priliku za pregledavanje promotivnih artikala i za razgovor s osobljem turneje prije koncerta. Nakon toga, manager turneje Brit Floyda pozvat će VIP goste u dvoranu gdje će imati ekskluzivnu priliku prisustvovati tonskoj probi.

Brit Floydovi glazbenici poklonit će VIP publici bonus izvedbu – dvije klasične Pink Floyd pjesme, koje neće biti dio večernjeg show-a. Nakon izvedbe, sići će sa pozornice kako bi upoznali VIP goste. Glazbenici će rado porazgovarati s VIP gostima, potpisati robu i snimiti fotografije. Ljubitelji Brit Floyda mogu očekivati ​​da će to biti nezaboravno i osobno iskustvo!

Ulaznice su dostupne u sustavu Eventima po cijenama od 160 kn (prvih 300 uaznica) i od 180 kn (redovna prodaja), dok će na dan koncerta biti 200 kuna.