LAstovo.OTOKGLAZBE. priprema sjajan program na otoku Lastovu u uvali Sv. Mihovila!
27. srpnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

LAstovo.OTOKGLAZBE. priprema sjajan program na otoku Lastovu u uvali Sv. Mihovila!

Glazbeni festival LAstovo.OTOKGLAZBE. manifestacija je koja se održava od 2000. godine. Iako je početnih nekoliko godina festival bio isključivo jazz karaktera kroz vrijeme se razvio u renomiran kulturni ljetni događaj sa nizom međunarodnih izvođača različitih glazbenih usmjerenja.

Samo neki od njih ukupno 90-ak bili su su: Boško Petrović Sympa Jazz band, Mike Sponza Blues Band, Tony Lee King, Zdenka Kovačićek, Elvis Stanić, Carlos Catia & Boys from Brazil, Elevators, Soulfingers, Cinkuši, TBF, Šo!Mazgoon, Hladno pivo, Gego&Picigin band, Stampedo, Let3, Elemental, Edo Maajka, Rambo Amadeus, Urban&4, Belfast Food, Cubismo, Lačni Franz, Jure Pukl Group & Melissa Aldana, Vid Jamnik Trio i mnogi drugi.

Zbog duge i bogate tradicije LAstovo.OTOKGLAZBE. festival je koji ima svoju publiku koja mu se iz godine u godinu uvijek vjerno vraća.

Ovogodišnje izdanje festivala održat će se od 9. do 13.kolovoza u uvali Sv.Mihovila, popularno zvanoj Mihajla, podno naselja Lastovo u organizaciji udruge LA!UVO! (UDRUGA za VIDLJIVOST OTOKA! LASTOVO!), a uz veliku podršku ekipe iz Kina Mediteran.

PROGRAM FESTIVALA:
09.08. ČETVRTAK
KINO MEDITERAN na LAstovo.OTOKGLAZBE. festivalu
Projekcija filma “Ljubav i podzemlje” u uvali Mihajla
(Marco Manetti, Antonio Manetti, Italija, Komedija, Mjuzikl, 2017, 134′)
+ DJ program sa resident DJima D-Gree i Freez

10.08. PETAK
IVAN BONAČIĆ TRIO
STAMPEDO
+ DJ program sa resident DJima D-Gree i Freez

11.08.SUBOTA
RØLØ
BANANA ZVUK
+ DJ program sa resident DJima D-Gree i Freez

12.08.NEDJELJA
DETOUR
+ DJ program sa resident DJima D-Gree i Freez

13.08.PONEDJELJAK
NENO BELAN I FIUMENSI
+ DJ program sa resident DJima D-Gree i Freez

Festivalski kamp organiziran je na nogometnom igralištu uz podršku lokalnog nogometnog kluba “Omladinac” u naselju Lastovo gdje je kampiranje slobodno od 8. do 15.kolovoza sa festivalskom ulaznicom. Ulaznice je moguće kupiti na webshopu KINA MEDITERAN i FMFS-a. Ulaznice će se također moći kupiti i na licu mjesta na blagajni festivala u uvali Mihajla.

Festivalska ulaznica po cijeni od 150,00kn uključuje sve koncertne dane festivala od 10.8.do 12.8. Projekciju filma u četvrtak poklanja nam KINO MEDITERAN u suradnji sa Talijanskim institutom za kulturu iz Zagreba, a NENU BELANA I  FIUMENSE u ponedjeljak 13.8. sluSHamo i guSHtamo pod pokroviteljstvom  PARKa PRIRODE LASTOVSKO OTOČJE.

Dnevne ulaznice za 10., 11. i 12. kolovoza kupuju se po cijeni od 60,00kn. Otočani Lastova ulaznice mogu kupiti na licu mjesta na blagajni festivala po povoljnijoj cijeni u iznosu od 100,00kn za festivalsku te 40,00kn za dnevne ulaznice uz predočenje osobne iskaznice.