Četiri tenora i Međimurje zajedno pjevali u spomen Oliveru
31. srpnja 2018.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Četiri tenora i Međimurje zajedno pjevali u spomen Oliveru

Gdje god su se do sada Četiri tenora pojavila i zapjevala osvojili su brojna srca. Ni jučerašnji koncert u Čakovcu nije bio iznimka, brojni Međimurci pjevali su zajedno s njima brojne kancone, arije i Oliverove pjesme.

Svaki tenor izveo je najdražu Oliverovu pjesmu, a publika ih je pratila u ovoj sentimentalnoj večeri. S glavne pozornice Porcijunkulova čula se čista ljubav za ovog omiljenog pjevača koji je svojom glazbom i jednostavnošću ovo zaslužio. Pjesme kao što su ‘Cesarica’, ‘Nocturno’, ‘Grande amore’, ‘O sole mio’, ‘Zvona moga grada’, ‘Ne diraj moju ljubav’, ‘Con te partiro’, ‘Amigos para siempre’ i vječni hit ‘Vilo moja’ za Vinka Cocu zabavile su i raspjevale tisuće prisutnih.

Pred tenorima je nastavak radnog ljeta, publika će u njihovim izvedbama moći uživati 4.8 u Marini, 6.8. u Pločama, 22.8. u Moščeničkoj Dragi, 9.9. u Premanturi, 16.9. u Rovinju. Za svoju vjernu publiku pripremaju i koncertne spektakle u Zagrebu i Ljubljani. U Zagrebu će nastupiti zajedno sa Zagrebačkom filharmonijom 21.9. u Ciboni, a ulaznice se mogu kupiti preko Ticketshopa i u sustavu Eventim. Ljubljanskoj publici će zapjevati u Areni Stožice 5.10., a ulaznice se mogu kupiti u sustavu Eventim.

Prije nekoliko tjedana je izašao i njihov album prvijenac ‘U Lisinskom’ u izdanju Scardone, koji sadrži čak 20 pjesama među kojima su i dueti sa Zoricom Kondžom i Ninom Badrić.

Foto: eMedjimurje.hr