Marcus & Martinus  specijalni gosti Jasona Derula u Zagrebu
31. srpnja 2018.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Marcus & Martinus specijalni gosti Jasona Derula u Zagrebu

Jason Derulo, koji prvi put dolazi u Hrvatsku, priprema spektakl za pamćenje. Ovaj popularni pjevač i plesač, koji će u zagrebačkoj Areni nastupiti 27. listopada u sklopu svjetske turneje “2SIDES WORLD TOUR”, uz predgrupu, elektro dance grupu LZ7 dovodi norvešku teen senzaciju Marcusa & Martinusa.

– Drago nam je što dovodimo Jasona u Hrvatsku jer je riječ o iznimno talentiranom glazbeniku i plesaču. Vjerujemo da će Derulo i njegovi gosti napraviti pravi show – rekao je Alen Ključe, direktor Star produkcije

Braća blizanci Marcus i Martinus Gunnarsen najveća su skandinavska pop senzacija. Šesnaestogodišnji mladići u kratko vrijeme stekli su horde obožavatelja, a da ih imaju i u Hrvatskoj vidjelo se na njihovu prvom koncertu u ožujku u Zagrebu. Poziv da se pridruže svjetskoj turneji Jasona Derula sigurno je jedan od najvećih uspjeha u njihovoj karijeri, jer je, kažu braća, Jason njihov idol.

– On je veliki umjetnik i naš prijatelj. Ponosni smo što nas je pozvao i to je definitivno ostvarenje našeg sna – rekli su Marcus i Martinus.

Prvi koncert Jasona Derula u sklopu svjetske turneje “2SIDES TOUR” sigurno će biti pravi glazbeni megaspektakl. Američki glazbenik vlasnik je 11 platinastih singlova prodanih u 50 milijuna primjeraka stoga ne čudi da se Derulo odavno smjestio u najuži krug vodećih svjetskih glazbenika današnjice. Derulov glazbeno – scenski show održat će se u Areni Zagreb, 27 listopada, a ulaznice za koncert mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima te u sustavu Eventim po cijeni već od 250 kuna.