Popularni elektronički dvojac PEZNT u pohodu na Slavoniju!
31. srpnja 2018.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Popularni elektronički dvojac PEZNT u pohodu na Slavoniju!

PEZNT je najpoznatiji hrvatski house dvojac iza kojeg se kriju Blacksoul, dugogodišnji producent i DJ, veteran house glazbe te vlasnik jedne od najjačih etiketa house glazbe u ovom dijelu Europe, te Mark de Line, producent koji je svoju karijeru započeo odličnim remixom za Sharamov (Deep Dish).

Duo je osnovan krajem 2015. godine, a do sada nizaju izdanja na najvećim svjetskim etiketama house glazbe kao što su Strictly Rhythm, Toolroom, Glasgow Underground, Nervous i mnoge druge. Ovoga ljeta imaju u najavi veliko izdanje za najveći house label na svijetu, britanski Defected Records. Njihovu kvalitetu ove godine potvrđuje i izvođenje glazbe na britanskom BBC Radio 1 gdje dobivaju i svoj artist profil. Engleski Mixmag portal piše o njima kao jednima od najbitnijih DJ-a i vodećim producentima elektroničke glazbe u regiji.

Slavonija je uvijek bila jaka po vrhunskim elektroničkim partyjima pa će i dvojac PEZNT biti dio nekoliko partyja po Slavoniji. Već u petak, 3. kolovoza dolaze u Novu Gradišku gdje će nastupiti na Ljetnoj pozornici u sklopu Ibiza Open Air Partyja uz imena kao što su Ana Antonova i dvojac Hudi & Lu Kaku. Cijena ulaznice do 22 sata je 30 kuna i uz svaku kupljenu ulaznicu dobijete besplatan koktel.

Nakon toga krajem kolovoza, točnije 30.8. odlaze u Požegu gdje nastupaju uz imena Pintha InDahouse i Topu u sklopu Aurea Festa elektroničke glazbe. Mjesto održavanja je Bar & Discotheque Platinum. Ulaz je besplatan.