Belgrade Beer Fest pozvao Bajagu i Hladno pivo da zajedno nastupe 2019. godine
12. kolovoza 2018.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Belgrade Beer Fest pozvao Bajagu i Hladno pivo da zajedno nastupe 2019. godine

Kako piše N1 info, organizatori Belgrade Beer Festa pozvali su Bajagu & Instruktore i Hladno pivo da zajedno nastupe na ovom velikom festivalu sljedeće godine.

Belgrade Beer Fest je poznat po zajedništvu, širenju ljubavi i dobre glazbe pa je tako svih ovih godina pozornicu dijelilo mnoštvo bendova i izvođača, kako iz Srbije, tako i iz Hrvatske i cijele regije, ali i svijeta. Stotine tisuća posjetitelja prošlo je kroz ovaj festival koji spaja ljubitelje glazbe i piva. Osim festivala organiziraju i pojedinačne koncerte, poput onog Prljavog kazališta u Areni Beograd.

Kako piše N1 info, BBF-u je žao što je koncert Bajage & Instruktora otkazan u Karlovcu, koji god razlog bio tome, ali i dodali da od 2003. godine, od kada postoje, šire toleranciju i politiku pomirenja na ovim prostorima. Zato su i pozvali Bajagu i Hladno pivo da zajedno nastupe na novom izdanju festivala 2019. godine.

Mnoštvo je ovakvih organizatora koji i u Hrvatskoj, ali i regiji rade slične stvari, tako da ova mrlja neće pokvariti ukupni dojam, a to je širenje mira, tolerancije i zajedništva kroz glazbu.

Izvor: N1

Foto: Nikola Knežević