Dani Radićeve u Karlovac dovode Ljetno kino, Koala Voice, Sfumato, Paul the Walrus i druge
13. kolovoza 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Dani Radićeve u Karlovac dovode Ljetno kino, Koala Voice, Sfumato, Paul the Walrus i druge

Mladi Karlovčani organiziraju već treću godinu manifestaciju pod nazivom “Dani Radićeve” koja se odvija u nekada središnjoj gradskoj ulici koja je sada poprilično pusta i zaboravljena.

“Dani Radićeve” sastoje se od niza kulturnih i glazbenih događanja – foto i likovnih izložbi, uličnih predstava i performansa, nastupa mladih glazbenika, pjesničkih večeri, projekcija dokumentaraca, radionica za djecu, street arta te, u večernjim satima – koncerta rock, blues ili jazz glazbe.

Ove godine u glazbenom programu sudjeluju Ljetno kino (koje i otvara Dane Radićeve 31. kolovoza), mladi slovenski bend Koala Voice koji je nastupao na INmusicu, odlični mladi zagrebački instrumentalisti Sfumato, izvrsni duo Nukleus, zagrebački “Beatlesi” Paul the Walrus kao i domaće snage – dugoreški The Gigsons te karlovački Nos Tress i Carlstadt Acoustic Trio. Svake večeri uz koncert je i likovni kutak u kojem slikar stvara novo djelo tijekom večeri te se predstavlja malom izložbom.

Sva događanja su potpuno besplatna, od sudjelovanja u radionicama do posjeta svim koncertima i predstavama. Pokretač inicijative je Darko Lisac, a organizator udruga Carpe Diem.

Foto: Lana Slavikovski