Nakon Lady Gage i Aerosmith među elitom s rezidencijom u Las Vegasu
15. kolovoza 2018.
Nikola Knežević (2798 Članci)
Podijeli

Nakon Lady Gage i Aerosmith među elitom s rezidencijom u Las Vegasu

Rock and roll legende Aerosmith bit će novi rezidenti Park Theatrea u Park MGM resortu u Las Vegasu, a njihovi koncerti će biti organizirani pod nazivom “Aerosmith: Deuces Are Wild”.

Samo najveći  imaju mogućnost stati na najvruću pozornicu u Las Vegasu, a Aerosmith kao jedan od najvećih američkih rock and roll bendova svih vremena to sigurno i zaslužuju. Najavljuju prave koncertne spektakle koje obožavatelji do sada nisu mogli vidjeti u audio i vizualnom smislu. Iza svega stoji Grammyjem nagrađni producent Giles Martin koji će pripremiti svim obožavateljima ovog benda nezaboravno iskustvo. Aerosmith se tom prigodom udružio s THX-om i L-Acousticsom kako mi prezentirali prvi na svijetu THX certificirani live nastup s L-ISA Immersive Hyperreal Soundom.

Ekskluzivna prodaja ulaznica za članove fan cluba počinje u četvrtak, 16. kolovoza u 9 sati po Pacifičkom vremenu, a preprodaja za sve ostale kreće 22. kolovoza u 10 sati (PT). Cijena ulaznice je 75 dolara pa naviše.

Planiraju održati 9 koncerata u travnju, pet u lipnju i četiri u srpnju sljedeće godine. Ovi rock veterani, iako su najavili kraj koncertnih aktivnosti i karijere, izgleda da se nikako ne mogu odvojiti od glazbe, a i možda se vode po onoj staroj – nema toga što novac ne može kupiti. Jer ipak su u pitanju visokobudžetni ugovori.

Foto: Press