Sane se ponovno okupljaju na gerijatrijskom koncertu u Saxu i najavljuju nove pjesme
17. kolovoza 2018.
Nikola Knežević (2795 Članci)
Podijeli

Sane se ponovno okupljaju na gerijatrijskom koncertu u Saxu i najavljuju nove pjesme

“Bokič. Opet sviramo u onoj postavi, ONOJ. Stariji nego ikad.”, napisali su na Facebook eventu koji kaže kako će se gerijatrija okupiti 3. studenog u Saxu s početkom u 21 sat.

U bendu su Nikola Marjanović (vokal, gitara, zaboravljanje tekstova, ukočio se radeći pozdrav suncu, frižak otac, nemre), Sebastian Jurić (bas, vokal, sve ostalo, sve ćelaviji, išao na rastezanje vrata jer nemre) i Stjepan Krznarić (bubanj, vokal, pizdarije, prolaps na 5/6 vk, strujice kroz lijevu ruku, nemre).

“Nije nas bilo pet godina u ovoj postavi. Ok, skoro pet godina. I onda smo se malo vidjeli. Pa smo odsvirali malo. Pa smo se čuli. Pa smo odlučili opet odsvirati koncert u Saxu, gdje smo davno, davno radili krasne gigove gdje su ljudi imali plesadbu, pijančevanje, sreću i berićetje. Sad smo stari i bolni, ukočeni i na Brufenima. Al’ svira nam se. Ovo je nabrzaka napisan opis i mijenjat će se. Al’ da, sviramo 3.11.2018. u Saxu i strašno nas veseli to. Dođite u golemim brojevima. Ako ne, propast ćemo sa stilom jer nikog nema. Ak’ dođete, propast ćemo sa stilom pred puno ljudi.”, vapaji su koje možemo čuti od benda Sane.

No, očito ovo neće biti samo jedno okupljanje jer su napisati kako briju i na nove pjesme i sve ono što “mogu smuljati prek’ internetova i na nekim probama”. Uskoro bi trebali objaviti i pjesme koje se već dugo godina nalaze na računalima.

Cijela ulaznice za koncert u Saxu je 30 kuna.