Svjetski poznati Beatles Tribute bend, HELP! nastupio na otoku Lošinju
24. kolovoza 2018.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

Svjetski poznati Beatles Tribute bend, HELP! nastupio na otoku Lošinju

U sklopu glazbenog druženja Bellevue in the Rock, održanog na terasi lošinjskog hotela Bellevue nastupio je jedan od najvećih svjetskih Beatles tribute bendova – HELP!. Svevremenskim hitovima legendarnih Beatlesa, HELP! je oduševio lošinjsku publiku i goste koji su uživali u cjelovečernjem putovanju u glazbenu prošlost.

Planetarno popularni band Help! stekao je reputaciju kao jedan od najvećih i najvjerodostojnijih Beatles tribute bendova. To potvrđuje i činjenica da su samo u posljednje 3 godine odsvirali više od 200 koncerata u 14 zemalja diljem Europe.

Simpatije i ovacije lošinjskih gostiju ovi jedinstveni glazbenici i umjetnici zaslužili su, osim besprijekornim izvedbama vječnih hitova, svojim pristupom i pažnjom na svaki detalj kako bi na što vjerodostojniji način približili zvuk legendarnog britanskog rock benda. Kako bi u potpunosti prenijeli osjećaje i pružili stvarni doživljaj nastupa benda kojemu svojim nastupima odaju počast, članovi benda HELP! koriste istovjetnu garderobu, ali i instrumente koje su koristili Beatlesi. Druženje i ples uz poznate i nezaboravne stihove hitova poput Can’t buy me love, Yesterday, She loves you, I want to hold your hand, Here comes the sun, Let it be i brojnih drugih potrajalo je dugo u noć.

Upravo su osmjesi na licima i gromoglasan pljesak publike s plesnog podija najbolje izrazili zahvalnost Beatlesima, a prije svega učvrstili vjeru benda HELP! u ono čemu su posvetili svoju karijeru. Tako je u ritmovima ponajboljih rock’n’roll ostvarenja u povijesti glazbe protekla još jedna nezaboravna ljetna večer u uvali Čikat na otoku Lošinju. Hotel Bellevue, kao i drugi hoteli i vile brenda Lošinj Hotels & Villas, i ovoga je puta pokazao kako spoj prošlosti i sadašnjosti, klasičnog i suvremenog, garantiraju jedinstveni doživljaj i nezaboravne trenutke.