Koncert Jessie Ware u Šibeniku zbog najavljenog nevremena prebačen na drugu lokaciju!
25. kolovoza 2018.
Music Box (10957 Članci)
Podijeli

Koncert Jessie Ware u Šibeniku zbog najavljenog nevremena prebačen na drugu lokaciju!

Talentirana britanska glazbenica unikatnog soulful vokala – Jessie Ware – vraća se pred hrvatsku publiku kojoj će 26. kolovoza u Šibeniku uživo predstaviti svoj aktualni album „Glasshouse“! Nastupit će u sklopu glazbenog dijela višednevnog konferencijskog događanja Changer.

Publika će tako imati priliku čuti kako uživo zvuči njen aktualni, treći po redu studijski album „Glasshouse“, a svoje mjesto na set-listi sigurno će naći i njeni prepoznatljivi singlovi „Wildest Moments“, „Say You Love Me“, „Tough Love“…

Na albumu koji je svjetlo dana ugledao prošle godine Jessie Ware bavi se temama obitelji, ljubavi, burnih odnosa i majčinstva. Na izdanju koje donosi 12 pjesama u standardnom, odnosno 17 u deluxe izdanju surađivala je s glazbenim imenima kao što su STINT, Kid Harpoon, Felix i Hugo White (The Maccabees), Ed Sheeran te njenim dugogodišnjim suradnikom i prijateljem Bennyjem Blancom.

Naslov albuma inspiriran je pjesmom Edwarda Thomasa – „I Built Myself a House of Glass“, a po objavi izdanja iskreno je progovorila o tome kako „Glasshouse“ smatra svojim najvažnijim albumom do sada: „Mislim da izdanje pokazuje više. Vidjet ćemo da li ljudi to žele. Mislim da sam napredovala, i vjerujem da sam spremna zauzeti ‘ovo je moja karijera’ stav“.

Široj publici Jessie Ware predstavila se 2012. odličnim prvijencemDevotion“, koji je ubrzo postao jedno od ponajboljih debitantskih izdanja te godine. S albuma su se posebno istaknuli singlovi „Wildest Moments“ i „Imagine It Was Us“, a favoriti fanova diljem svijeta postale su i pjesme „Running“ i „If You’re Never Gonna Move“. Dvije godine nakon prvijenca, predstavila je i svoj drugi po redu studijski album, naslova „Tough Love“, s vodećim singlovima „Say You Love Me“ i naslovnim „Tough Love“,

Svojim nastupom u sklopu Changera Jessie Ware se treći put vraća pred hrvatsku publiku (nakon rasprodane Tvornice kulture i nastupa na festivalu Unknown) te će tako obogatiti i kulturni program Šibenika.

Zbog iznimno nepovoljne vremenske prognoze, koja je najavljena za nedjelju 26.8. u području Šibenika, koncert Jessie Ware se seli na drugu lokaciju. Umjesto na Tvrđavi Sv. Mihovila, koncert će se održati u dvorani Baldekin, ulica Stjepana Radića 44. Satnica koncerta ostaje nepromijenjena: ulaz u dvoranu se otvara u 20.30h a koncert počinje u 21.30h.