HBO objavio trailer treće sezone serije “True Detective” i otkrio vrijeme izlaska!
27. kolovoza 2018.
Nikola Knežević (2002 Članci)
Podijeli

HBO objavio trailer treće sezone serije “True Detective” i otkrio vrijeme izlaska!

Konačno vidimo prve kadrove nadolazeće treće sezone kriminalističke serije “True Detective”, a nakon što je objavljen prvi trailer za novu sezonu koja će se početi prikazivati u siječnju 2019. godine.

Nova sezona je smještena u Ozarks i prati državnog policijskog detektiva Waynea Haysa kojeg glumi Oscarom nagrađeni Mahershala Ali (“Moonlight”; “House of Cards”) i istražuje navodnu otmicu djeteta. To nas donekle vraća na prvu sezonu, koju mnogi smatraju i najboljom sezonom serijala, a koja golica maštu čudnom misterijom koja je razdvojena na različita vremenska razdbolja u kojima detektiv pokušava riješiti slučaj. Katkada možemo vidjeti aluzije i na nešto nadnaravno.

Novu sezonu napisao je Nic Pizzolatto, a režirao Cary Fukunaga i u pitanju je treći nastavak serijala koji je započeo 2014. godine kada su detektive glumili Matthew McConaughey i Woody Harrelson. Druga sezona nikada nije bila uspješna kao prva, ali je ponovno bila zapažena među ljubiteljima serije te su u njoj glumili Colin Farrell, Rachel McAdams i Vince Vaughn. Upravo je zbog lošeg prijema HBO uzeo malo više vremena za pripremu treće sezone koja je trajala tri godine. Prošle godine smo saznali da će Ali biti u glavnoj ulozi, a produkcija je krenula početkom ove godine. Ono što vidimo u traileru može značiti i da će treća sezona biti poprilično misteriozna, zapanjujuća, brutalna i napeta kao i prva. Ali to ćemo tek saznati u siječnju.