M.O.R.T. snimili album na engleskom jeziku i najavili Indiegogo kampanju!
28. kolovoza 2018.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

M.O.R.T. snimili album na engleskom jeziku i najavili Indiegogo kampanju!

Nakon tri albuma na materinjem jeziku, već dobro poznati svima na alternativnoj sceni i onima koji drže upaljen CMC kanal dok kuhaju i peglaju, M.O.R.T. snimaju album na engleskom jeziku i gledaju preko granica regije.

“Najbolje se osjećamo kad smo na cesti, koncerti su naša najbolja strana, a prostor koji smo već nekoliko puta prešli uzduž i poprijeko nam postaje premalen. Već smo imali nekoliko izleta, bili smo u Beču, Londonu i Liverpoolu. Naša glazba je dobro prihvaćena, ali očito da publika puno bolje reagira ako razumije tekst. Trake za album smo snimili krajem ožujka, kreativni proces na albumu je završen, sada nam slijedi onaj produkcijski, miksanje i mastering. Šteta bi bilo da pjesme u koje vjerujemo 100% ostanu u ladici.”, kažu popularni Sinjani. 

No, ovoga puta trebaju pomoć obožavatelja za dovršetak albuma.

“Mi vam, naravno, dajemo nešto zauzvrat po vašim željama i mogućnostima. Počevši od onog što ste već mogli naći u trgovinama i na našim koncertima (CD-ovi, majice, torbe…), pa do onog što nudimo vjerojatno samo ovaj put, a o tome još detaljnije kada krene sama kampanja”, napominju.

U pripremi imaju Indiegogo kampanju koju će aktivirati 10. rujna i koja će trajati mjesec dana. Tijekom jeseni planiraju dovršiti album koji bi objavili najkasnije prije ljeta sljedeće godine, a pojedine singlove i ranije.

“Najmanja vaša pomoć nam je veoma značajna. Ne samo novčana, već potpora na bilo koji način: dijeljenje naših objava, slušanje i dijeljenje naših videa s YouTubea, dolazak na koncerte, traženje od organizatora da nas zovu… Hvala i čujemo se uskoro opet.”, rekli su dečki iz benda M.O.R.T..

Što se čeka? A da, 10.9.! Nemoj iznevjeriti!

Foto: Dominik Belančić