9. Paučina u Orahovicu dovodi Debelog Precjednika, Pičke vrište i The Muddy Breakdown
30. kolovoza 2018.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

9. Paučina u Orahovicu dovodi Debelog Precjednika, Pičke vrište i The Muddy Breakdown

Udruga mladih, P.A.U.K., iz Orahovice, poziva sve ljubitelje dobre glazbe i zabave na 9. PAUČINU  koja će se održati 8. rujna s početkom od 20.00 sati u ORAHOVICI na Ranču „KORAL“.

Na ovogodišnjoj PAUČINI najavljeni su nastupi bendova: DEBELI PRECJEDNIK iz Osijeka, PI*KE VRIŠTE iz Zagreba i THE MUDDY BREAKDOWN iz Slatine.  Ovogodišnji program je bogatiji, s patinom stare kvalitete, ali ipak ponekim raznovrsnijim i šarolikijim touchom nego dosad. P.A.U.K. je za goste priredio punk rock, melodic punk i souther rock zvukove do kasnih noćnih sati kada će bendove zamijeniti DJ eMBee i DJ DR. LOG iz Orahovice.

Osim u idiličnom šumskom okruženju i rasplesanim ritmovima posjetitelji će također uživati u paljenju tradicionalnog velikog ljetnog krijesa (najvećeg dosad) i vrlo popularnoj utrci Rakija Run.

Za sve žedne osigurano je hladno piće, a moći će se uživati i u gastro delicijama masteršefa DŽOMBE koji priprema domaće proizvode u svojoj „KUĆI BABE VJEŠTICE“ , kao što su tradicionalni grah, baggete sendvič, kokice i gigant lasagne. Za sve posjetitelje osiguran je i besplatan KAMP.

PAUČINA je kao i prijašnjih godina organizirana kao mjesto susreta udruga na području Slavonije s ciljevima koji promiču volonterizam i aktivno uključivanje mladih u kreiranje različitih sadržaja i projekata u svojim sredinama, a omogućava umrežavanje i otvaranje vrata budućim suradnjama sa sličnim udrugama te je pod pokroviteljstvom TZG Orahovica.

ULAZNICE:

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji po 20 kn, a na dan događaja na samom ulazu za 30 kn. Pretprodaja ulaznica odvijati će se u Club Blues Orahovica u vremenu od 24.8. do 7.9. Ona pokriva ULAZ + prijavu na 4. rakija run + zabavu all night long uz odlične bendove i DJ-e.