IZVJEŠĆE/FOTO: Vatra s najvjernijim obožavateljima u prepunom ljetnom vrtu Vintagea
6. rujna 2018.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE/FOTO: Vatra s najvjernijim obožavateljima u prepunom ljetnom vrtu Vintagea

Vintage Industrial Bar bio je mjesto zagrijavanja za veliki slavljenički koncert grupe Vatra koji će biti održan 5. travnja 2019. godine.

Za prvih 200 kupaca ulaznica organizirano je druženje u ljetnom vrtu Vintage Industrial Bara gdje je sretnike dočekala pozornica spremna za akustičnu svirku. Iako su tek nedavno krenuli s akustičnim koncertima i ne nastupaju često u takvom obliku, odlično su se uvježbali za ovu posebnu večer. Inače Vatra uživo zvuči jako uigrano i uvježbano da se skoro nikada greške ne događaju pa je tako i ova akustična svirka bila pravi užitak za vjernog Vatrinog obožavatelja.

Tijekom 45-minutnog nastupa prošli su kroz 20 godina svoje karijere, od samih početaka do pjesme “Nama se nikud ne žuri” koju su snimili s Massimom i s kojom su već dulje vrijeme među najslušanijim pjesmama u Hrvatskoj. Plesao se i pjevao “Tango” uz najmlađe obožavateljice, svirao se “Tremolo”, a kraj koncerta je obilježio “Kraj”, po meni najbolja pjesma drugih 10 godina Vatre. Ali to nije označilo kraj druženju s Vatrom. Čini mi se da je svih 200 posjetitelja htjelo potpise članova benda i fotografiranje s njima jer je druženje potrajalo dosta dugo, čini mi se i više od pola sata. Potpisivali su se među ostalim i plakati za koncert koji će označiti proslavu 20 godina benda. Koncert je na rasporedu 5. travnja 2019. godine. Ulaznice možete kupiti u sustavu Eventim.

Foto: Nikola Knežević