LADO Electro nastavljaju s predstavljanjem novog albuma – na redu Katran!
7. rujna 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

LADO Electro nastavljaju s predstavljanjem novog albuma – na redu Katran!

Nakon izvrsnog koncerta kojim je široj publici u lipnju ove godine predstavljen drugi album Lada Electra pod nazivom 2.0 Memorabilium, u petak 21. rujna očekuje nas nastup u Shock Show Industry D’Katran.

Solist Ansambla LADO Boris Harfman i Hrvoje Crnić Boxer za DJ pultom će pratiti live izvedbu popularnih Ladarica i glazbenika Ansambla LADO, jedinog profesionalnog folklornog ansambla u Hrvatskoj. LADO, ne treba posebno navoditi, jedan je od bastiona hrvatskog folklornog izračaja, čije koncerte posjećuju sve dobne skupine i ljudi različitih glazbenih ukusa koji uživaju u bogatstvu pjesama, plesa i raznolikosti narodnih nošnji.

Koncert u Katranu ponudit će velik broj vokalnih elemenata koje će pratiti elektronička podloga pjesama odabranih za drugi album Lada Electra. Neke od odabranih pjesama su s postojećeg Ladovog repertoara ili su inspirirane dijelovima nekih koreografija, dok drugi dio čine tradicijski napjevi s kojima se pjevači ranije nisu susretali ali su ih otpjevali na način na koji to može izvesti samo LADO.

Kao uvertira u koncert, objavljen je i novi, treći spot za pjesmu Kolo u kojem se isprepliću kadrovi s nastupa održanog u lipnju. Kolo je jedna od ukupno 26 pjesama s dvostrukog nosača zvuka LADO Electro 2.0 Memorabilium objavljenog u veljači ove godine.

Nemojte propustiti priliku poslušati i pogledati live izvedbu spoja elektro-folklorne glazbe i uživati u očaravajućim vokalima Ladarica . Koncert je besplatan i počinje u 20 sat.