Talentirani hrvatsko-slovenski dvojac Vanillaz ima novi singl i spot “I Got Love”
7. rujna 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Talentirani hrvatsko-slovenski dvojac Vanillaz ima novi singl i spot “I Got Love”

Talentirani hrvatsko-slovenski dvojac koji je popularan i izvan granica Hrvatske, Miha Pajk i Marko Bucić, danas su objavili spot za novi singl „I Got Love“. Dosadašnji singlovi bilježe ukupno 3 milijuna streamova na Spotifyju i 3 milijuna na YouTubeu.

Elektro dvojac „Vanillaz”, objavio je u petak novi singl i spot „I Got Love“ (Casual Jam Records/Menart)! Režiju spota potpisuje Filip Filković Philatz / More Magnets, dok je za tekst pjesme zaslužan Solomun Sheppard. Solomun je inače američki tekstopisac koji je radio tekstove za glazbenike kao što su Enrique Iglesias, Celine Dion, Britney Spears, Kelly Clarkson… Vanillaz su ga upoznali u New Yorku prošle godine.

„Velik dio spota je snimljen na Ultra Korea i Ultra Europe te ulicama Seula. U Koreji smo svirali na glavnom stageu što nam je bio veliki izazov jer smo bili prvi artisti iz ovog dijela Europe kojima je to uspjelo.“, poručuju Vanillaz, prisjećajući se kako im je posebno zadovoljstvo bilo svirati prije Davida Guette u Koreji, a u Splitu prije Afrojacka, Dj Snakea, Axwella i Ingrossa.

Uz nastup i druženje s DJ-ima, Marko i Miha su slobodno vrijeme proveli i na ulicama Seula, sreli fanove i probali lokalne specijalitete što se također može vidjeti u spotu.

„Hrana je bila super, ali Miha se bojao jesti bilo što, dok sam ja uživao u svemu!“, kaže Marko.

Publici su se ove godine već predstavili pjesmama „Misbehaving“, „Remember” i obradom Dire Straitsa „Sultans Of Swing (feat. MZKA)”. Dosadašnji singlovi imaju ukupno 3 milijuna streamova na Spotifyju i 3 milijuna na YouTubeu.

Dodatna motivacija im je i to što su njihove radove podržali i poznati glazbenici kao što su Tiesto, Martin Garrix, Klingande i David Guetta.

Foto: Mario Dragićević