Luul objavio prvi studijski album “Prevelika očekivanja”
9. rujna 2018.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Luul objavio prvi studijski album “Prevelika očekivanja”

“Prevelika očekivanja” je Luulov prvi dugometražni studijski album. I dalje vjeran psihodeličnom pop zvuku, svoje sonične pejzaže i buduće pop hitove spremao je otprilike godinu dana, a prožete su zajedničkim motivom – razočaranjima kao rezultatom prevelikih očekivanja. 

Luul nastaje 2015. godine kada je Ivan Lulić doslovno preko noći ostao bez benda. Tada odlučuje nastaviti sâm i tako nastaje njegov alter ego. U početku zamišljen kao instrumentalni projekt, Lulić ubrzo shvaća kako njegovoj glazbi nešto nedostaje te počinje pisati tekstove inspirirane situacijama iz vlastitog života. Popraćeno finim melodijama i sada već prepoznatljivim ritmovima, Luul uspijeva sve zajedno zapakirati u izvrstan suvremeni pop format koji i više nego da obećava.

Sve pjesme s novog albuma, objavljenog za izdavačku kuću Više manje zauvijek, napisao je i odsvirao Lulić, bas na pjesmi “Da bar znam” odsvirao je Borna Jambrošić, snimio ih je Marko Vuković, miks, produkciju i mastering potpisuje Damjan Blažun, dok je za omot i fotografiju zaslužna Lucija Požar.

Popis pjesama:

1. Déjà vu
2. Nikad više
3. Svi se oko mene čine tako sretni
4. Daj mi barem jednu priliku
5. Bez tebe
6. Ponedjeljak 7am
7. Da bar znam
8. Nju nije briga
9. Prevelika očekivanja
10. Samo zatvori oči i slušaj