Marko Louis objavio potpuno novu pjesmu i spot!
9. rujna 2018.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Marko Louis objavio potpuno novu pjesmu i spot!

Iznimno talentirani srbijanski glazbenik Marko Louis nakon uspješnog albuma “Beskraj” predstavio je potpuno novu pjesmu i singl.

Pjesma se zove “Kad je noć”, a glazbu i aranžman je radio Louis, dok su uz njega tekst pisali Maja Radivojević i Đorđe Milutinović. Singl prati i videospot kojeg je režirao i montirao Dragan Jereminov. Asisteni su bili Marjan Apostolović, Ana Radojičić i Petar Zorkić. Spot je koncipiran na osnovu Markovog plesa i oko kamere prati svaki njegov pokret.

“Uvijek mi je bila želja da snimim spot gdje ću samo plesati i izbaciti svu energiju iz sebe. Volim plesati i uvijek sam volio praviti neke “neškolske” pokrete ali nikada nisam znao uz koju pjesmu bih mogao to snimiti. Pjesma “Kad je noć” imala mi je pravi tempo i vibraciju za to”, rekao je Marko Louis.

U pjesmi “Kad je noć” čujemo prepoznatljivi zvuk Marka Louisa, kvalitetan pop uz puhačku sekciju, ali i njegove odlične vokalne sposobnosti. Pjesma istovremeno najavljuje početak regionalne turneje “Beskraj tour” s koncertom u Nišu 14. rujna. Uz  pjesmu “Euridika” novi singl će se naći na Markovom novom albumu “Euridika” koji izlazi u listopadu. 

Drugi singl najavljuje prvi Markov solistički koncert u Nišu 14. rujna u kultoj Banovini koji otvara regionalnu turneju pod nazivom “Beskraj tour ”. Turneja obuhvaća gradove Niš, Novi Sad, Beograd, Sarajevo, Zagreb i Ljubljana i uskoro će biti objavljeni ostali datumi. “Prethodnih godinu dana sam doživio veliko iznenađenje što se tiče reakcije na moju glazbu i nikako to ne mogu prestati isticati. Da mi je netko rekao prije dvije godine da ću rasprodati skoro svaki koncert, ne bih mu vjerovao. Jedva čekam posjetiti sve ove lijepe gradove gdje ću s bendom izvesti i pjesme s mog novog albuma”, kaže Marko s oduševljenjem.

Foto: Exit Photo Team