Tijekom priprema za zagrebački koncert Jason Derulo snimio novi hit sa svjetskim zvijezdama
10. rujna 2018.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Tijekom priprema za zagrebački koncert Jason Derulo snimio novi hit sa svjetskim zvijezdama

U samo dva tjedna pjesma “Goodbye” skupila je 14 miijuna pregleda na YouTube-u, a proteklih tjedana bila je i najslušanija na američkim radio postojama.

Malo više od mjesec dana ostalo je do prvog koncerta megapopularnog Jasona Derula u zagrebačkoj Areni, a njegov novi hit “Goodbye” već je osvojio publiku širom svijeta. U samo dva tjedna pjesma je skupila 14 miijuna pregleda na You Tubeu, a proteklih tjedana bila je i najslušanija na američkim radio postojama. Singl “Goodbye”, u kojoj su korišteni samplovi hita Andree Bocellija i Sarah Brightman “Time to say goodbye” Derulo je snimio s D.J-em i producentom Davidom Guettom, koji je ujedno i autor pjesme, repericom Nicki Minaj i francuskim glazbenikom Willy Williamom. Za spomenutu pjesmu uskoro će snimiti i spot.

Jason u Hrvatsku dolazi prvi put u organizaciji Star produkcije u sklopu svjetske turneje ”2SIDES WORLD TOUR“, a njegov koncert u zagrebačkoj Areni, 27. listopada bit će raskošan glazbeno – scenski show jer je Derulo poznat ne samo kao izvrstan pjevač već i plesač.

Osim u hitovima ovog pjevača i plesača publika u Areni moći će uživati i u nastupu predgrupe LZ7., elektro – dance sastavu iz Manchestera, a kao specijalni gosti nastupit će norveška teen senzacija Marcus&Martinus. Braća blizanci Marcus i Martinus Gunnarsen najveća su skandinavska pop senzacija.

Poziv da se pridruže svjetskoj turneji Jasona Derula sigurno je jedan od najvećih uspjeha u njihovoj karijeri, jer je, kažu braća, Jason njihov idol.

Ulaznice za Derulov koncertni spektakl mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima te u sustavu Eventim po cijeni već od 250 kuna.