Sarah Brightman otkrila detalje novog albuma koji stiže krajem godine!
17. rujna 2018.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Sarah Brightman otkrila detalje novog albuma koji stiže krajem godine!

Velika svjetska glazbena zvijezda i najuspješniji svjetski sopran, Sarah Brightman, 9. studenog će objaviti novi studijski album “HYMN” (Decca Gold/Universal Music Group).

Ovo je prvi studijski materijal ove multiplatinaste glazbenice, nominirane za Grammyja, pionira klasičnog crossovera, nakon 2013. godine i svjetskog broja jedan albuma “Dreamchaser”. Novi album je već dostupan i u prednarudžbi, a već je otkrivena i prva pjesma pod nazivom “Sogni”.

Ujedno je najavila i svjetsku turneju pod nazivom “Hymn: Sarah Brightman In Concert”, koja kreće iz Južne Amerike u studenom ove godine i uključuje ukupno 125 koncerata diljem pet kontinenata. U Sjevernu Ameriku odlazi u siječnju, a ulaznice kreću u prodaju u petak, 21. rujna. Lijepa je vijest da će dodatni datumi turneje biti objavljeni u sljedećim mjesecima, a što bi označilo i povratak u Europu, nadamo se i u Hrvatskoj ili barem u našu regiju.

“Uzbuđena sam što mogu podijeliti ovaj album sa svima. “HYMN” je eklektičan i mješavina različitih stilova, te se radujem što ću izvesti nove pjesme na svjetskoj turneji. Svaki projekt kojeg sam radila došao je iz emotivnog mjesta i htjela sam napraviti nešto što zvuči lijepo i podizajuće. Za mene “hymn” označava radost – osjećaj nade i svjetkla, nešto što je poznato i sigurno pa se nadam da će se svi ti osjećaji odraziti i na glazbi”, rekla je Sarah Brightman.

Popis pjesama:

1.   Hymn Overture
2.   Hymn
3.   Sogni featuring Vincent Niclo
4.   Sky And Sand
5.   Canto Per Noi
6.   Fly To Paradise featuring Eric Whitacre Singers
7.   Gia Nel Seno (La Storia Di Lucrezia)
8.   Follow Me
9.   You
10.  Better Is One Day
11.  Tu Che M’hai Preso IL Cuor
12.  Miracle featuring Yoshiki
13.  Time To Say Goodbye