Pravila igre u jesenjoj baladi “Još si sve u meni”
24. rujna 2018.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

Pravila igre u jesenjoj baladi “Još si sve u meni”

„Još si sve u meni“ donosi nam poljupce, smijeh i vrtlog emocija u pitoresknom Ozlju.

Oni su mladi, zgodni, talentirani i vrijedni. Trenutno su najomiljeniji i najpopularniji mladi pop bend u Hrvatskoj, a njihovi singlovi redovito su  u top40 pjesama radijskog emitiranja. Oni su Pravila igre i donose vam romantičnu jesenju baladu „Još si sve u meni“!

Za ovu snažnu i osjećajnu pjesmu prožetu vrtlogom emocija, snimljen je i spot u predivnom ambijentu uz rijeku Kupu u Ozlju pod redateljskom palicom Darka Drinovca. Glavna akterica u spotu je predivna Sara Sečan te poznate hrvatske YouTuberice Lorin Nukić, Veronika Rosandić i Anđela Šimunović. Smijeh, zagrljaji, poljupci i nevjerojatna energija i zajedništvo kojima Pravila igre zrače i kojima oplemenjuju svaku svoju pjesmu i video uradak, vinuli su ih u sam vrh hrvatske mlađe glazbene scene.

S obzirom na cijelu vojsku obožavateljica koje pomno prate svaki njihov korak i željno iščekuju svaki susret uživo, dečki su ove godine odradili ljetnu turneju koju su započeli velikim open air koncertom u Velikoj Gorici i nastavili dalje diljem cijele zemlje. Pjevalo se od Lepoglave do Biograda, Sinja, Rogoznice, Slavonskog broda, Marije Bistrice i istarskog Peroja. Vrhunac turneje bio je samostalni koncert na 53. Vinkovačkim jesenima.  U rasporedu su već koncerti za nastavak turneje i njen jesenji dio, zato s pravom od ovih dečki očekujemo samo velike stvari u budućnosti.

Pjesma „Još si sve u meni“  četvrti je službeni singl s aktualnog albuma „Kako nam stvari stoje“ koji su dečki objavili u lipnju ove godine.

“ Sretni smo, presretni. Netom prije ljeta izašao je naš drugi album “Kako nam stvari stoje”.  Svirali smo cijelo ljeto, diljem zemlje. Super je čuti da publika na koncertima pjeva naše stare i nove pjesme. Jedva čekamo čuti kako pjevaju “Još si sve u meni” – kaže nam pjevač Ivan.