Diplo najavio kraj ere kolektiva Major Lazer!
27. rujna 2018.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Diplo najavio kraj ere kolektiva Major Lazer!

U više od 10 godina Major Lazer su bili pojam za elektroničku glazbu naslanjajući se na komercijalni electro pop kojim su osvajali svijet, slušatelje i top liste. Ali izgleda da toj eri dolazi kraj, barem sudeći prema riječima Dipla.

U intervjuu za Complex Diplo je rekao kako će sljedeće godine biti objavljen zadnji album Major Lazera, a prije toga ima još puno stvari za odraditi. Tu su i side projekti, Silk City i LSD koji su zaživjeli dobro među publikom, a i njegova solo karijera s rezidencijom u Las Vegasu ide genijalno, tako da je gašenje Major Lazera možda i logičan potez.

Majot Lazer su svjetsku popularnost stekli singlom “Lean On” koji je doslovno bio na broju 1 najcjenjenijih svjetskih top lista, a još veći komercijalni uspjeh dosegli su s pjesmom “Cold Water”. No, Diplo kao solo umjetnik, odnosno producent i ujedno suosnivač Major Lazera, postiže enorman uspjeh radeći glazbu za velike svjetske glazbene zvijezde. Još jedan razlog da jedan od projekata stavi u mirovanje, a Major Lazer nisu imali hit već više od dvije godine.