Repetitor na mini turneji u Zagrebu prate i Spiridon i Dogs in Kavala
5. listopada 2018.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Repetitor na mini turneji u Zagrebu prate i Spiridon i Dogs in Kavala

Nakon što smo saznali da će Harvo Jay biti podrška beogradskom Repetitoru na prvom koncertu u sklopu zagrebačke mini turneje (u Attacku), otkrivena su imena i dvije predgrupe za preostale koncert u KSET-u i Vintage Industrial Baru.

18., 19. i 20. listopada Repetitor će nastupiti u tri zagrebačka kluba, prvi dan u Attacku gdje će im podrška biti Harvo Jay, drugi dan u KSET-u gdje će prije njih nastupiti Spiridon, dok je zadnji dan rezerviran za Vintage Industrial Bar u kojem će predgrupa biti Dogs in Kavala.

Povratak u zagrebačke klubove inspiriran je prošlogodišnjom beogradskom turnejom s konceptom od tri dana u tri kluba u istom gradu gdje su raspametili publiku željnu još bliskijeg kontakta i intimnijeg susreta s ovom rock silom koja diže iz mrtvih. Hipnotizirajuća i opasna energija Repetitorovog koncerta često proključa do usijanja i na ogromnim pozornicama pa je povratak u klupsko okruženje iz kog su potekli garancija dobrog provoda i događaj za ne propustiti.

Za svaki pojedinačni koncert zagrebačke turneje cijena ulaznice je 70 kuna u pretprodaji, a 90 kuna na ulazu.  Za komplet ulaznica za sva tri koncerta cijena je 180 kuna i to samo u pretprodaji jer je broj ovog paketa ograničen!

Mjesto pretprodaje:
– Dirty Old Shop (Tratinska 18)
– Vintage Industrial Bar
– KSET