My Bloody Valentine najavili za sljedeću godinu dva nova albuma!
13. listopada 2018.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

My Bloody Valentine najavili za sljedeću godinu dva nova albuma!

Dugoočekivani novi materijal kultnog irskog shoegaze/dream pop/noise benda My Bloody Valentine sljedeće godine bi trebao ugledati svjetlo dana.

Pjevač i gitarist benda My Bloody Valentine, Kevin Sheilds, rekao je kako sljedeće godine objavljuju dva studijska albuma. Naime, obožavatelji na Redditu iskopali su japanski intervju s glazbenikom snimljen na Super Sonic festivalu u kolovozu ove godine. U intervjuu je rekao kako je novi materijal trebao biti objavljen kao dvostruki EP ove godine, no sve bi se to trebalo pretočiti u nove albume. Tada je otkrio kako se nada da će do studenog snimiti materijal koji će se sastojati od 7 ili 8 pjesama. Ujedno je rekao kako sljedeće godine planiraju snimiti puno novih pjesama koje će biti objavljene na dvije ploče.

Inače, bend je predstavio dio materijala uživo na Meltdown Festivalu u svibnju, a potom i u Fox Theatreu u Oaklandu gdje su izveli drugu novu pjesmu.

Podsjećamo, My Bloody Valentine imali smo prilike gledati na Terraneo festivalu u Šibeniku gdje je koncert bio toliko glasan da su prvim redovima dijelili čepiće za uši.

Foto: Promo