Cubies s novim singlom na svom premijernom nastupu na Akustici u Rockmarku
20. listopada 2018.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Cubies s novim singlom na svom premijernom nastupu na Akustici u Rockmarku

Electro-pop duo Cubies novo je ime domaće glazbene scene, a u utorak, 23. listopada, će po prvi put nastupiti u sklopu Akustike u Rockmarku, kada će publici ujedno predstaviti i novi singl!

Skupinu čine brat i sestra JJ & Zima i do sada su se publici predstavili s dva singla, “Ti je ne voliš” i “Kada bi svi“. Budući da u ladici imaju spremno još autorskog materijala, publika će tijekom njihovog nastupa u Rockmarku imati priliku po prvi put uživo čuti i novi singl, koji će uskoro objaviti.

Pozornost publike su privukli i svojim interesantnim nastupima, tijekom kojih u isto vrijeme pjevaju, sviraju i miksaju svoje pjesme, što svaku izvedbu čini unikatnom. Kako i sami kažu, svoju karijeru vole graditi ‘kockicu po kockicu’, što je rezultiralo ovim neobičnim imenom.

Oboje su školovani glazbenici, no tek su se nakon mnogih projekata našli na zajedničkom putu skladanja i produciranja glazbe. Ponekad jedan napravi tekst, a drugi glazbu, ponekad obrnuto. Ovisi kako pjesma traži. No jedno je sigurno, sva čarolija će se naći krajem mjeseca na još jednom izdanju Akustike.

Početak Akustike uz Cubies je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Foto: Nina Šturlić