Mako Tolja otkriva kako je ponovno biti na dnu ljubavi
21. listopada 2018.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Mako Tolja otkriva kako je ponovno biti na dnu ljubavi

Samo nas tri tjedna dijeli od najromantičnije večeri u 2018. – koncerta Marka Tolje u novoj, obnovljenoj Tvornici 10. studenog. Pravo je to vrijeme za još jednu premijeru – novi spot za Markovu baladu “Na dnu ljubavi”.

“Pjesmu sam napisao i snimio jos 2012. godine za album Ljubav u boji. Iako tada nije bila singl nekako se publici kroz godine potajno nametnula kao najdraža s tog albuma. Najemotivnija je, iskrena, nenametljiva i bez ikakve kalkukacije – čista emocija. Originalan aranžman je napisao upravo Zvjezdan Ružić sa kojim tu pjesmu uglavnom izvodim isključivo uz pratnju klavira. Stoga sam i odlučio da se nađemo kod njega u studiju, upalimo mikrofone, stisnemo REC i radimo ono što najbolje znamo – muziciramo! I tako je iz jednog “takea” nastala ova nova verzija meni jako drage Na dnu ljubavi.” – objašnjava Marko kako je nastao ovaj stari – novi hit.

A osim snimanjem spota za “Na dnu ljubavi” Marko se ovih dana bavio i osmišljavanjem programa za koncert u zagrebačkoj Tvornici za koju je pripremio brojna iznenađenja. Ono što će mnoge razveseliti je da će se za ovu priliku Tvornica transformirati u “kazališni prostor”, sa sjedećim mjestima podjeljenim u tri kategorije. Prvi redovi već su rasprodani, ali ulaznica još uvijek ima u prodaji u sustavu Eventim i u Aquarius Music Shopu u Varšavskoj 13.

Preuređena Tvornica bit će savršeno mjesto za promociju Markova albuma koji će uskoro ugledati svjetlo dana. Ime albuma -Tišina – Love Collection govori vam da se radi o zbirci najnježnije glazbe u kojoj ćete uživati u svakoj noti. Album stiže početkom studenog, a među prvima moći će ga kupiti upravo gosti Tvornice.