Plesačica Dua Lipe u novom  spotu Matije Cveka!
22. listopada 2018.
Music Box (10918 Članci)
Podijeli

Plesačica Dua Lipe u novom spotu Matije Cveka!

“Praviš me ludim” nova je pjesma Matije Cveka u čijem spotu se pojavljuje i naša plesačica s londonskom adresom, Petra Hajduk.

Nakon što smo se s pjesmom “Visine” uvjerili u Matijinu nježnu stranu i odličan vokal,  “Praviš me ludim” donosi drzak i moderan pop funk zvuk po uzoru na Bruno Marsa i Dina Dvornika. Ovakav potencijalan jesenski hit zaslužio je i odličnu video priču za koju su zaslužne SESTRICE, produkcijski duo koji čine redatelj Luka Sepčić i producentica Ana Badurina.

Plesna pjesma zahtijevala je i odličan odabir glavne glumice pa je za ovu priliku u Zagreb stigla naša najpoznatija plesačica s londonskom adresom – Petra Hajduk.

Ovu djevojku mogli smo gledati u spotu Dua Lipe za pjesmu “IDGAF”, a u svom životopisu ima i nastupe sa zvijezdama kao što su Robbie Williams, Lady Gaga i Tony Bennet, Cheryl Cole i Adam Lambert.

Tekst i glazbu za ovu pjesmu koja je već zavladala hrvatskim radijskim prostorom potpisuju Matija Cvek i Alan Dović, dok je za aranžman koji može parirati svjetskoj produkciji zaslužan sam Alan Dović.

Ostaje nam pogledati ovu svjetsku plesačku zvijezdu u spotu mladog hrvatskog izvođača kojeg, ne sumnjamo, čekaju također visoka mjesta na top ljestvicama i radna jesen na valu ovog hita.

Foto: Niko Goga