Tragovi u pohodu na radijske postaje s novom baladom Denisa Dumančića!
22. listopada 2018.
Music Box (10956 Članci)
Podijeli

Tragovi u pohodu na radijske postaje s novom baladom Denisa Dumančića!

Dečki iz benda Tragovi nastavljaju s predstavljanjem nježnih ljubavnih balada. Izbacili su svoj novi singl „Srce na dlanu“.

Nakon singlova ”Sve na ljubav miriše” ,”Ljubav za jednu noć” i ”Malena” s kojim su debitirali na 10. CMC Festivalu u Vodicama, ponovno se okupila ekipa koja već dokazano uspješno osvaja radijske postaje. Denis Dumančić je autor još jedne pjesme ovog mladog benda s kojim je pronašao čarobnu formulu svoje suradnje, a cijelu priču su zaokružili Fayo kao autor teksta i Branimir Mihaljević koji je napravio aranžman.

Pjesma se bavi temom u kojoj će se većina sigurno prepoznati – ponekad je teško sačuvati ljubav i pobijediti sve prepreke, a pravu ljubav je još teže zaboraviti.

Spot koji prati pjesmu je napravio Vedad Jašarević. Priča prati dvoje mladih ljudi koji se vole, ali ne uspiju sačuvati svoju ljubav, a u glavnim ulogama su Edina Pršić zajedno s frontmenom Tragova Mihaelom Bogčevom. U spotu pratimo kako se ljubav rađa, razvija i polako prestaje. Na početku je prikazan trenutak upoznavanja mladog ljubavnog para, pjevača i djevojke iz publike koji se upoznaju na koncertu i postaju nerazdvojni, pratimo sve lijepe trenutke koje provode zajedno sve dok ne krenu prvi problemi.

Foto: Petar Begović