Irena Žilić nakon Velike Britanije kreće s Morcheebom na turneju po Italiji!
23. listopada 2018.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Irena Žilić nakon Velike Britanije kreće s Morcheebom na turneju po Italiji!

Nakon sjajne rasprodane turneje po Velikoj Britaniji s bendom Morcheeba, jedna od naših najcjenjenijih kantautorica, Irena Žilić ide i na turneju po Italiji za nekoliko dana!

Irena će se tako pridružiti Morcheebi na njihovim koncertima u klubu Estragon u Bologni 3. studenog, dan kasnije će svirati u sjajnom Auditoriumu Parco della Musica u Rimu, a 5. studenog će svirati u Alcatrazu u Milanu.

Sredinom listopada Irena Žilić je nastupila kao support Morcheebi u Londonu, Manchesteru, Brightonu i Southamptonu, a radi se o nastavku suradnje nakon što je ova sjajna kantautorica nastupila kao predgrupa Skye i Rossu iz Morcheebe u zagrebačkoj Tvornici kulture u studenom 2016. godine.

Koncertima u Rimu, Milanu i Bologni, Irena će talijanskoj publici predstaviti svoj drugi studijski album “Haze” objavljen u ožujku prošle godine. Album se našao na gotovo svim domaćim i regionalnim top listama albuma koji su obilježili 2017. godinu, a zaradio je i nominaciju za glazbenu nagradu Porin u kategoriji “Najbolji album alternativne i klupske glazbe”. “Haze” je promoviran na koncertima diljem Hrvatske i regije, nastupila je i na velikim domaćim festivalima.

Foto: Kim Williams