Željko Joksimović se vraća u Arenu Zagreb!
23. listopada 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Željko Joksimović se vraća u Arenu Zagreb!

Zagrebačka Arena još jednom će biti poprište vrhunskog glazbenog spektakla. Povodom Valentinova, najsjajnija zvijezda balkana, Željko Joksimović, nakon tri godine vraća se na najveću zagrebačku pozornicu.

Vlasnik šest albuma i brojnih hitova koji ne silaze s vrhova ljestvice u cijeloj regiji, u petak, 15. veljače 2019., s punim, a ne s pola srca kako pjesma kaže, nastupit će pred domaćom publikom. Beogradski pjevač za kojim uzdišu pripadnice ljepšeg spola svojim nastupom uljepšat će Valentinovo brojnim obožavateljima. Na koncertnom spektaklu u organizaciji Star produkcije, Željko će za sve zaljubljene pjevati najveće hitove kao što su Milimetar, Zvezda, Nije ljubav stvar, Ludak, Ljubavi  i mnoge druge.

Uz to što je izvanredan pjevač, ovaj svestrani umjetnik svira više od deset instrumenata te potpisuje glazbu za filmove i televiziju. Europska publika ga zna i po brojnim sudjelovanjima na Eurosongu za koji je napisao nekoliko pjesama, a upravo nastupi na najvećim pozornicama su ono što ga posebno inspirira i ispunjava.

– Fantastičan je osjećaj pjevati na pozornici pred više od deset tisuća ljudi. To je nešto što je riječima neopisivo i što čovjek mora doživjeti iznutra. Zato pozivam sve da mi se pridruže u Areni da zajedno pjevamo i provedemo još jednu nezaboravnu večer – kaže Željko.

Vrhunska produkcija i sjajni glazbenici koji ga prate na svim nastupima jasan su znak da će ovo biti koncert koji će se dugo pamtiti.

– Izuzetno nas raduje veliki interes publike za koncert i brojni upiti koje smo primili. Željko Joksimović još jednom je potvrdio svoj status najveće zvijezde u regiji, a Star Produkcija ponosan je organizator spektakla kojim će na najbolji mogući način uljepšati Valentinovo brojnim Željkovim obožavateljima – izjavio je organizator Alen Ključe ispred Star Produkcije.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u sustavu Eventima www.eventim.hr po cijeni od 109,00 do 169,00 kuna, dok je za VIP salon potrebno izdvojiti 500,00 kuna, a za VIP ložu 800,00 kuna.