Zagrepčani oduševljeni svjetskom premijerom filma “Bohemian Rhapsody”
24. listopada 2018.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Zagrepčani oduševljeni svjetskom premijerom filma “Bohemian Rhapsody”

U zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema powered by CineStar u utorak, 23. listopada održana je svjetska premijera jednog od najiščekivanijeg filma godine – “Bohemian Rhapsody”.

Kinematografija je napokon dočekala film koji u svom punom sjaju slavu grupu Queen i utjecaj Freddieja Mercuryja. Sinoćnja premijera powered by Mastercard izazvala je nevjerojatne emocije uslijed vanserijske glume i dva sata fenomenalne glazbe, a večer je privukla i brojne poznate: direktorica CineStara i članica Uprave – Jadranka Islamović, Zdenka Kovačiček, Aleksandra Dojčinović, Matija Vuica, Jurica Popović, Martina Tomčić, Mirjana Mikulec, Martina Validžić, Tomo in der Mühlen, Saša Lozar, Matija Cvek, Antonio Franić, Arsen Anton Ostojić, Gorana i Alen Marin, Neno Belan, Igor Barberić, ali i mnogobrojne obožavatelje grupe Queen koji su ispunili svih pet punih dvorana Kaptol Boutique Cinema.

Za glazbeni program koji je ispunio iščekivanje satelitskog prijenosa iz Wembley Arene  bili su zaduženi: Vortex Strings na violončelu i klaviru te izuzetni vokalisti i polaznici škole Husar&Tomčić  U kulminaciji nastupa im se pridružio Saša Lozar, a sve je točke koreografirao Igor Barberić.

Dobitniku nagrade Emmy, Ramiju Maleku, pripala je čast uskočiti u Freddijeve cipele. Malek je veliki obožavatelj njegove glazbe i bio je oduševljen što ima priliku saznati više o ovoj glazbenoj ikoni, dok se uz njega u filmu pojavljuju Lucy BoyntonGwilym LeeBen HardyJoe MazzelloAidan GillenTom HollanderAllen Leech i Aaron McCusker. Posebno je važno istaknuti da su Brian May i Roger Taylorbili dio tima tijekom cijelog kreativnog procesa i njihovo sudjelovanje je osiguralo da film ostane vjeran povijesti.

Film u distribuciji Blitza u ostalim CineStar kinima počinje s prikazivanjem pretpremijerno od 26. listopada te osigurate svoja mjesta na vrijeme. Ne zaboravite pozvati odlično društvo koje zna uživati u vrhunskoj glumi i glazbi koja je utjecala ili će nesumjivo utjecati na mnoge generacije. Ulaznice su već u prodaji.

Foto: Bojan Zibar