The Miceks objavili baladu “Volim kad si tu”
30. listopada 2018.
Music Box (10956 Članci)
Podijeli

The Miceks objavili baladu “Volim kad si tu”

Zagrebački, ili bolje rečeno novozagrebački rock bend The Miceks su za relativno kratko vrijeme postali miljenici zagrebačke, a i šire publike.

Reputaciju su stekli odličnim i energičnim živim nastupima na nekolicini većih festivala i velikim koncertom na Šalati kao gosti Psihomodo popa. Kao što sami kažu, rade buku uhu ugodnu, a srcu dragu. Grupa predvođena legendarnim zagrebačkim rock gitaristom Alenom Kraljićem Kraljom objavila je svoj četvrti singl praćen video spotom.

„Živimo u svijetu izokrenutih vrijednosti u kojem mladić ide u zatvor radi lijeka, a lopovi i hoštapleri budu pušteni i slobodni dalje krasti. Lijepo je imati uz sebe nekoga kome vjeruješ, koga voliš i tko tebe voli, a o tome govori ova pjesma“, izjavljuje Alen Kraljić Kralja iz novozagrebačke grupe The Miceks koja je u travnju objavila svoj debitantski album „Ljubav, voda i sloboda“.

Grupa je u svom kreativnom usponu, a predivna melodična balada „Volim kada si tu“ ujedno je četvrti singl skinut s albuma nakon pjesama „Jesus, Stonesi i Ramonesi“, „Mr. Boong“ i „Meksiko“.

Spot za pjesmu „Volim kada si tu“ snimljen je u jednoj od novozagrebačkih šumskih oaza u naselju Utrine. Snimljen je one-take tehnikom, vođen spretnom rukom redatelja i snimatelja Maria Borščaka.

The Miceks su osnovani 2015. godine u kvartu Utrine, u jednoj od tamošnjih garaža popularno znanih kao ”Favele”. Nadahnuti melodičnim, plesnim rock ‘n’ rollom, tekstovi njihovih pjesma govore o aktualnim događanjima oko nas te o vječnim pitanjima o ljubavi, nadi i slobodi. Pjesme su autorsko djelo Alena Kraljića Kralje koji je afirmaciju, skladateljsko umijeće pa i rokersku reputaciju stekao i učvrstio kao član bendova Pips, Chips & Videoclips, Majke, Bare i Plaćenici.

Foto: Filip Bušić