Josipa Lisac rasprodala koncert u Laubi!
14. studenoga 2018.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Josipa Lisac rasprodala koncert u Laubi!

Tradicionalan Koncert za Karla Metikoša naše najveće glazbene umjetnice Josipe Lisac koji će se održati u Laubi 10. prosinca službeno je rasprodan.

„Za idealan susret potreban je pravi trenutak“ – tim riječima je Josipa Lisac opisala svoj prvi dolazak u Laubu, impozantan zagrebački galerijski i koncertni prostor. Ovaj izuzetan susret na poseban datum, 10. prosinca, razumljivo je izazvao ogroman interes publike i rezultirao rasprodanim ulaznicama. U Laubi će Josipa nastupiti samo jednom, novi datum se neće dodavati.

Već više od dva desetljeća 10. 12. je rezerviran za Josipine Koncerte za Karla, a prosinačka slavlja glazbe i ljubavi do sada su tako posjetila gotovo sve zagrebačke koncertne dvorane, klubove, sportske dvorane pa čak i prostore na otvorenom. Prvi veliki nastup u impozantnoj Laubi također će tradicionalno biti i njezin posljednji u kalendarskoj godini, kojim će završiti još jedna njena izuzetno uspješna koncertna godina koja je uključivala nastupe u Podgorici, Beogradu, Sarajevu, Skopju, na Krku, u Zurichu, Goteborgu, Stockholmu i, proteklog vikenda, u Zadru.

Foto: Karla Matulina