Najpoznatiji hrvatski metalci objavili spot snimljen uživo na Špancirfestu
19. studenoga 2018.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Najpoznatiji hrvatski metalci objavili spot snimljen uživo na Špancirfestu

Singl „Fallen Angels“ nalazi se na njihovom najnovijem studijskom albumu „All Our Sins“ kojeg su izdali u srpnju ove godine za jednu od najvećih metal izdavačkih kuća u Europi – Arising Empire!

Za svoj najnoviji video spot, koji je u samo pet dana pogledan više od 60 000 puta, a za koji u komentarima stižu same pohvale iz cijelog svijeta, dečki iz COLD SNAP-a kažu:

„Zar ne možete vidjeti da smo mi svi zapravo pali anđeli? Ovaj je pjesma namijenjena svima onima koji svakodnevno traže sami sebe, bore se s depresijom, ponekad se osjećaju zaboravljeno, napušteno i razočarano od strane društva.”

Spot je sniman s pet kamera, live, na jednom od najvećih koncertnih performansa Cold Snapa u Varaždinu na jubilarnom 20. izdanju Špancirfesta. Obzirom da se radi o rodnom gradu Cold Snapa, koji je upravo tu na domaćem terenu i započeo svoju priču prije punih 15 godina, radi se jednoj velikoj odi zahvale rodnom gradu i njegovom najvećem festivalu! Članovi benda, Zoran Ernoić, Dorian Pavlović, Zdravko Lovrić i Dario Sambol, predvođeni energičnim vokalom i frontmenom Janom Kerekešom, uz pratnju bivšeg člana Cold Snapa Darija Berga, ovim su videom ovjekovječili jedan od svojih najenergičnijih nastupa u Hrvatskoj, uz brojne svjetlosne efekte, praćene vatrenim topovima!

Spot su režirali Jan Kerekeš i Tin Majnarić, montirao ga je Tin Majnarić, a producirao Cold Snap.

„Želimo se zahvaliti svim našim divnim fanovima koji su stigli iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Bosne i Hercegovine, koji su nesebično podijelili s nama svoju, za nas inspirativnu energiju, u vrlo snažnim moshpitovima, circlepitovima i wallofdeath-u, a posebno nam je drago što su uz nas bili brojni suporrteri od samih početaka Cold Snapa“, poručili su Cold Snapovci!

Foto: Promo