Skrillex mora platiti obožavateljici 1.6 milijuna dolara zbog ozljede zadobivene na njegovom nastupu
22. studenoga 2018.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Skrillex mora platiti obožavateljici 1.6 milijuna dolara zbog ozljede zadobivene na njegovom nastupu

DJ Skrillex je poznat po svojim energičnim setovima, ali i skakanju i ludovanju na pozornici, no jedno ludovanje će ga ipak koštati i to 1.6 milijuna dolara. 

Prema TMZ magazinu, ova svota će sjesti na račun Jennifer Fraissl koja je tužila Skrillexa u veljači 2014. godine zbog udarca i ozljede koju je zadobila u trenutku kad je izvodio stage-diving tijekom nastupa u Balasco Theateru u Los Angelesu. Ukupno je sudac dodijelio djevojci 4.525 milijuna dolara u kompenzaciji, a Skrillex je odgovoran za 35% štete pa će tako ostatak biti podijeljen između njegove kompanije zadužene za turneju, “Lost Boys”, te samog koncertnog prostora. A sud je odlučio i kako je djevojka 15% odgovorna za ovaj incident.

“Ništa nije važnije za mene od mojih obožavatelja i njihove sigurnost na mojim nastupima – želim da se zabavljaju i uživaju u glazbi”, rekao je Skrillex. No, njegov odvjetnik je tvrdio kako se na snimci moglo vidjeti da nije došlo do fizičkog kontakta ove dvije osobe pa će uskoro pokrenuti i žalbu na odluku suda.

No, sve je to glazba, nije svatko za koncert, neki uživaju u njemu, neki dobiju pokoji udarac, a neki sve to i iskoriste. Možda! Zapitajmo se samo koliko bi ljudi na koncertima Prodigyja ili Metallice moglo tražiti odštetu zbog zadobivenih udaraca. Stoga, ova odluka u neku ruku i začuđuje, iako ne odobravamo bilo kakvo ozljeđivanje na koncertima.

Foto: Promo