Nellcote kao predgrupa The Strange u Tvornici kulture
27. studenoga 2018.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Nellcote kao predgrupa The Strange u Tvornici kulture

Novouređena Tvornica kulture 13. prosinca dočekuje The Strange nakon godinu i pol koncertne apstinencije, a jednom od najočekivanijih koncertnih događaja ove jeseni pridružuje se i Nellcote koji će nastupiti kao predgrupa. 

The Strange svojim albumom “Echo Chamber” osvaja publiku i kritičare, album je jedan od najprodavanijih u ovom trenutku u Hrvatskoj, a publika je na novi uradak ekipe predvođene Daliborom Pavičićem i Chrisom Eckmanom čekala punih 13 godina. Nellcote je pak svojim prošlogodišnjim izdanjem “Surrender” imao odličan proboj koji je rezultirao i otvaranjem main stagea na ovogodišnjem INmusicu, a to je ujedno bio i posljednji put da ih je zagrebačka publika čula live.

“Surrender” akustična faza je zaključana u ladicu, Nellcote je novim studijskim uratcima (singlovi “Future’s Gone” i “Mutiny!”) započeo glasno, bendovsko razdoblje benda, a u Tvornici će prije The Strange dati i sneak peak u rezultate ljetnog boravka u studiju. U pripremi je i prvo dugosvirajuće izdanje benda koje ćemo slušati iduće godine.

Nellcote koji čine Vinko Ergotić na gitari i vokalu, Lana Filipin na basu, Damir Trputec za bubnjem i Lovro Boljat na gitari i klavijaturama svojim će žestokim i plesnim blues-folk-rockom zagrijati publiku prije The Strange i predstaviti neke nove pjesme koje publika još nije imala prilike čuti.

Foto: Dinko Šimac